«Γαλάζιος» εμφύλιος για τον ΔΣΑ: Ωμή παρέμβαση της ΝΔ στις εκλογές καταγγέλλει ο Θέμης Σοφός

Πρωτοφανείς εκφράσεις περί αυθαιρεσιών της ΝΔ από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ: «Από το 1993 που ασκώ το λειτούργημά μου, δεν έχω βιώσει τέτοια ευθεία και άμεση, πλην μάταιη, απόπειρα άσκησης επιρροής»

2445613

Καταγγελία – ανακοίνωση για παρέμβαση μελών του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εξέδωσε ο δικηγόρος Θέμης Σοφός.

«Από το 1993 που ασκώ το λειτούργημά μου, δεν έχω βιώσει τέτοια ευθεία και άμεση, πλην μάταιη, απόπειρα άσκησης επιρροής. Καταδικάζω την αυθαίρετη και ωμή παρέμβαση μελών του Τομέα Δικαιοσύνης της Ν.Δ., ενός κυβερνητικού πολιτικού κόμματος, στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και εκφράζω την πεποίθηση ότι το δικηγορικό σώμα θα παραμείνει ανεπηρέαστο έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του λόγου και της θέσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην Ελληνική Πολιτεία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ.Σοφός. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Θέμη Σοφού:

Ανακοινώνουμε ότι χθες 15 Νοεμβρίου 2021, 19.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση (διά ζώσης και διαδικτυακά) στα γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, με επίσημη πρόσκληση προς τον ανθυποψήφιο κ. Δημ. Αναστασόπουλο, από μέλη του Τομέα Δικαιοσύνης της Ν.Δ. Η συνάντηση αυτή θα είχε νόημα, εάν είχαν προσκληθεί τόσον όλοι οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΔΣΑ όσο και υποψήφιοι Σύμβουλοι για τις επικείμενες αρχαιρεσίες, προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις για θεσμικά ζητήματα του δικηγορικού λειτουργήματος.

Σε μια περίοδο που γίνεται σοβαρή προσπάθεια να αναβαθμισθεί το κύρος του Δ.Σ.Α., δυστυχώς βάλλεται από εξωγενείς παράγοντες, χρηματικές χορηγίες έμμεσης άσκησης επιρροής και προωθητικές ενέργειες ωμού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Από το 1993 που ασκώ το λειτούργημά μου, δεν έχω βιώσει τέτοια ευθεία και άμεση, πλην μάταιη, απόπειρα άσκησης επιρροής. Καταδικάζω την αυθαίρετη και ωμή παρέμβαση μελών του Τομέα Δικαιοσύνης της Ν.Δ., ενός κυβερνητικού πολιτικού κόμματος, στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και εκφράζω την πεποίθηση ότι το δικηγορικό σώμα θα παραμείνει ανεπηρέαστο έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του λόγου και της θέσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην Ελληνική Πολιτεία.
Αθήνα, την 16 Νοεμβρίου 2021

Θεμιστοκλής Σοφός, Δ.Ν. – Δικηγόρος, Γεν. Γραμματέας του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, Μέλος Δ.Σ. του Δ.Σ.Α., Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Σ.Α.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ