Γαλάζιος δήμαρχος ζητά την παραίτηση της «αδιάφορης» Κεραμέως

Ο δήμαρχος Πυλαία Χορτιάτη, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονία, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

5133210 2

Το μπάχαλο που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση στα σχολεία έχει προκαλέσει την οργή μέχρι και κεντρικών στελεχών της ΝΔ, τα οποία ζητούν εδώ και τώρα την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δήμαρχος Πυλαία Χορτιάτη, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και κεντρικό στέλεχος της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για την έλλειψη αιθουσών για τα προνήπια, με αποτέλεσμα στο δήμο του τα παιδιά να μεταφέρονται από την Πυλαία στο Πανόραμα.

Ο Ι. Καϊτεζίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του σήμερα έκανε λόγο ευθέως για ανικανότητα και αδιαφορία της Ν.  Κεραμέως, η οποία δεν δίνει λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με τα σχολεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η αδιαφορία δεν έχει τελειωμό» και ότι «η κυρία Κεραμέως είναι παντελώς αδιάφορη». Επίσης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποστείλει επιστολές προσωπικά τόσο στην κα Κεραμέως, όσο και στην κυρία Ζαχαράκη,« και οι δυο δεν γύρισαν το τηλέφωνο. Αυτό είναι τραγικό!». Και ως αποτέλεσμα αυτών, όπως είπε, «θα ταλαιπωρούμαστε τα παιδιά, οι γονείς, εμείς για την αδιαφορία των δύο υπουργών».

«Η κ. Κεραμέως προσωπικά είναι παντελώς αδιάφορη στα καθήκοντά της και καλά θα κάνει να παραιτηθεί. Είναι μία έκκληση προς τον πρωθυπουργό» σημείωσε σε άλλο σημείο.

«Αν το κράτος είναι κουφό, αν το κράτος είναι σε ύφεση, αν κοιμάται δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα», είπε επίσης Στο τέλος της συνέντευξής του ζήτησε από την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη «να κάτσουν να δουλέψουν επιτέλους» ή «καλό θα είναι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους για να καθίσουν να δουλέψουν άλλοι άνθρωποι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τις δύο κυρίες».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη να ακούσουν επιτέλους τις φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα που οι ίδιες δημιουργούν, όπως και τις φωνές των γονιών και των παιδιών. Διαφορετικά ο πρωθυπουργός να πάψει να παίζει τον θεατή και, όπως είπε το κεντρικό στέλεχος του κόμματός τους, να τις απαλλάξει από τα καθήκοντά τους».

Πηγή:Aυγή

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

ΚΑΜΠΑΝΑ

Τέμπη: 57 φορές θα ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών , Μαρίας Καρυστιανού, στην Ιερά…

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Screenshot 1093 1

Γάζα: Παιδιά τρώνε ζωοτροφή γιατί το Ισραήλ μπλοκάρει την Ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Το Ισραήλ συνεχίζει να μπλοκάρει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα σύμφωνα με πολυάριθμες καταγγελίες…