«Γαλάζιοι άριστοι» στην διεύθυνση μεταφορών με τις ευλογίες Πατούλη-Μητσοτάκη

Ενώ η κυβέρνηση  θέλει να αλλάξει τις  ξεπερασμένες και υπόλογες στην διαφθορά διαδικασίες, βρίσκει μπροστά της ένα ανθιστάμενο μέτωπο από κύκλους που θέλουν να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται την προσοδοφόρα γραφειοκρατία, φυσικά προς όφελος αυστηρά και μόνο ορισμένων ευνοούμενων. 

received 2588659294569382

Τρανό παράδειγμα για ακόμη μια φορά, η διοίκηση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη, στην διεύθυνση μεταφορών με τις ευλογίες φυσικά και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Και ενώ τα μέλη της αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, ο γενικός γραμματέας της διεύθυνσης Μεταφορών κ. Δολγυρας μένει στάσιμος περιστοιχισμένος με πρώην υποψηφίους του ψηφοδελτίου, οι οποίοι λανσάρονται ως συνεργάτες του. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο κ. Ηλιαδης και ο κ. Λογοθέτης. 

Τα συγκεκριμένα μέλη και όχι μόνο, είναι γνωστοί στην δικαιοσύνη για την δράση τους σε αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια. Πρόεδρος ομοσπονδίας, Πρόεδρος σωματείου, στέλεχος επιμελητήριου σύμβουλος περιφέρειας και άλλοι πολλοί.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι στο έτος 2020 δεν μπορούν να ισχύει ότι το 1980 για την υποστήριξη της μαύρης οικονομίας, της διαφθοράς και της διεκπεραίωσης.

Δεν μπορεί τα ίδια πρόσωπα που φέρονται εμπλεκόμενα να λαμβάνουν μέρος στην νομοπαρασκευαστική διαδικασία, λέμε τώρα  …

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…