«Γαλάζιο αντάρτικο» για τα νέα μέτρα στα γήπεδα

Βγήκαν τα μαχαίρια στην κυβέρνηση με αφορμή τα νέα μέτρα ενάντια στην πανδημία, καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης, δηλώνει αντίθετος με το μέτρο που ανακοινώθηκε για τα γήπεδα

«Ανεφάρμοστο» χαρακτήρισε το μέτρο του πλαφόν των 1000 ατόμων και της πληρότητας 10% στα γήπεδα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δηλώνοντας καθαρά πως διαφωνεί με αυτό.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Politica 89,8, ανέφερε χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν συμφωνώ γιατί είναι ανεφάρμοστη (σ.σ. απόφαση). Προτιμότερο να πεις ότι είναι κλειστό το γήπεδο. Το λέω ξεκάθαρα και δυνατά, αυτό το μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Υπάρχουν άλλοι τρόποι, άλλα μέτρα».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε απαξιωτικά για την επιτροπή των ειδικών, λέγοντας ότι «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού. Δεν ήταν λίγες φορές που είχαμε συγκρουστεί». Ωστόσο, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σημείωσε ότι «δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουνν».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Αθλητισμού επιχείρησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας ότι «μπορούμε να διαφωνούμε με ένα μέτρο ή μία πρωτοβουλία τους αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαφωνήσουμε στις αποφάσεις τους. Είμαστε μία ομάδα, ο καθένας κοιτάζει να βοηθήσει, να ενισχύσει την προσπάθεια του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης, των ειδικών».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αισθάνεται ιδιαίτερα πιεσμένος τις τελευταίες ημέρες καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε στο στόχαστρο την κυβέρνηση, ενώ και η Super League έχει αντιδράσει

 

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

«Ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην περίπτωση της ΑΔΑΕ,…