Newsroom

Newsroom

"Γαλάζιες" γκρίνιες για πλειστηριασμούς και προϋπολογισμό

Γκρίνια και δυσαρέσκεια έχει φέρει στο γαλάζιο στρατόπεδο το θέμα των πλειστηριασμών και ο προϋπολογισμός. Ο βουλευτής της ΝΔ, Γ.…

Γκρίνια και δυσαρέσκεια έχει φέρει στο γαλάζιο στρατόπεδο το θέμα των πλειστηριασμών και ο προϋπολογισμός. Ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος άσλησε σφοδρή κριτική προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα καθώς επίσης και στον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκόρδα.

Ο κ. Βλάχος ανέφερε ότι τυχόν αστοχία, «σημαίνει νέα μέτρα μη αποδεκτά από την κοινωνία και θα δείξουν ως υπεύθυνους αυτούς που συνέταξαν τον Προϋπολογισμό», είπε ο Γ. Βλάχος, κλείνοντας την ομιλία του. Νωρίτερα είχε επιτεθεί στον υφυπουργό Θανάση Σκορδα για το θέμα των πλειστηριασμών κάνοντας λόγο για “επιπολαιότητα” και “προχειρότητα”.

«Ποιος επιμένει στην άρση του παγώματος των πλειστηριασμών; Είναι η Τρόικα ή άλλοι που δεν θέλουν να εμφανιστούν;», ρώτησε ο κ. Βλάχος και πρότεινε «να σταματήσει κάθε συζήτηση για άρση πλειστηριασμών και να δοθεί παράταση 6 – 12 μήνες, όχι για παράταση του προβλήματος, αλλά για την μελέτη του».

Η κριτική του κ. Βλάχου όμως δεν ήταν και η μοναδική. Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Δερμεντζόπουλος άσκησε κριτικη για το θέμα της υπερφορολόγησης λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται διότι υπάρχει αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Ιωάννης Καράμπελας άσκησε κριτική για το ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας ότι αλλάζει τις διοικήσεις για τα πουκάμισα και δεν έχει πιάσει ούτε το 50% των στόχων του.

 

 

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης