"Γαλάζια" και "πράσινα παλικάρια" σφάχτηκαν μπροστά στα πόδια της Δούρου, ένταση στην περιφέρεια!

Σε (μεταξύ άλλων) ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σαμαρικών και καραμανλικών εξελίχθηκε για την αντιπολίτευση το πρώτο Περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής. Αφού…

dourou 34

Σε (μεταξύ άλλων) ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σαμαρικών και καραμανλικών εξελίχθηκε για την αντιπολίτευση το πρώτο Περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής. Αφού η διοίκηση Δούρου ως οφείλει η συμπολίτευση πρότεινε και υπερψήφισε ως πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου τον νομικό Θεόδωρο Σχινά άφησε κατ΄ έθιμο στην αντιπολίτευση την εκλογή του αντιπροέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου. Και εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα.

Η μείζων αντιπολίτευση (Σγουρός) πρότεινε για την θέση του αντιπροέδρου τον περιφερειακό σύμβουλο Χάρη Δαμάσκο που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, ήταν εκλεγμένος με την παράταξη Κικίλια το 2010 αλλά στις πρόσφατες εκλογές προσχώρησε  (σ.σ με την άδεια Μαξίμου) στο συνδυασμό Σγουρού.

Μάλιστα παρότι προέρχεται από την Ανατολική Αττική (Αχαρνές) ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα βόρεια προάστια στο σχεδιασμό που είχε γίνει για να μαντρωθούν οι δεξιοί ψηφοφόροι την Δεύτερη Κυριακή υπέρ Σγουρού αφού την πρώτη ψηφίσουν την “αδύναμη” υποψηφιότητα Κουμουτσάκου. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δεξιός Παύλος Καμάρας και επί εικοσαετία Δήμαρχος Πεύκης (βόρεια προάστια) ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής!!

Δαμάσκος και Καμάρας κατέληξαν περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού μακριά από τις περιοχές τους και με τον Κουμουτσάκο και τη μισή ΝΔ  απέναντί τους.

Από την κάλπη της αντιπολίτευσης (αυτή εκλέγει τον αντιπρόεδρο του σώματος) του Περιφερειακού συμβουλίου προκύπτει ότι σχεδόν κανένας σύμβουλος του Κουμουτσάκου δεν ψήφισε τον ομογάλακτο Δαμάσκο, ενώ βαριές εκφράσεις όπως “εγώ δεν ψηφίζω τους αποστάτες” ακούγονταν στους διαδρόμους από γαλάζια χείλη.

Ο Σγουρός έξαλλος αποχώρησε που η πρόταση δεν πέρασε, και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου είδε υπομειδιώντας  μπροστά της να σφάζονται πράσινα και γαλάζια παλικάρια.

Τελικά μερικές ψήφοι πολιτικής αβρόφροσύνης της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και μια ένσταση Χαϊκάλη (για τα ασταύρωτα αλλά με ένα όνομα ψηφοδέλτια) που δέχτηκε η εφορευτική επιτροπή έδωσε στην υποψηφιότητα Δαμάσκου την εκλογή αφού βέβαια ο Σγουρός είχε αποχωρήσει!

Η παράταξη Δούρου μάλιστα έριξε αλάτι στις …γαλάζιες πληγές διακόπτοντας την συνεδρίαση για αύριο Δευτέρα, πρόταση που ήταν και του ΚΚΕ (Παφίλης) και έγινε δεκτή κάνοντας τον Τζήμερο και την Χρυσή Αυγή (πιο ήρεμος ήταν ο Παναγιώταρος σήμερα) να αφρίζουν!

Πηγή: blog.gr

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…