Γαλάζια αριστεία και στο ρουσφέτι…

Αποκαλυπτικός ο πρωθυπουργός για την πρώτη του δουλειά, στην Ελλάδα που «ξέχασε» να αναφέρει στο βιογραφικό του

5134645

Τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θυμήθηκε πότε «κόλλησε» το πρώτο του ένσημο. «Χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι επιστρέφω και σε έναν χώρο ο οποίος μου είναι οικείος», σημείωσε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια εξήγησε:

«Ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι εδώ, το καλοκαίρι του ‘91, κόλλησα το πρώτο μου ένσημο στην Ελλάδα, εργαζόμενος με την τότε διοικήτρια του Οργανισμού, λίγο πριν καταταγώ στον Στρατό. Οπότε έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την εργασία μου σε αυτό το κτίριο, πριν από 31 ακριβώς χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.  Η ειδοποιός διαφορά, ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τους χιλιάδες εργαζόμενους που ψάχνουν η εργάστηκαν παλιότερα μέσω του οργανισμού,  είναι ότι ο πατέρας του  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,  διετέλεσε πρωθυπουργός από 11 Απριλίου 1990 έως 13 Οκτωβρίου 1993. Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης που διατυμπάνιζε το βιογραφικό του , ξέχασε να  αναφέρει κάθε σχετική αναφορά για την εργασία του στον ΟΑΕΔ.

Τελικά, το ρουσφέτι στην Ελλάδα καλά κρατεί… κι έχει και χρώμα «γαλάζιο» 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…