Γ. Βαρουφάκης και Δ. Κουτσούμπας θα δώσουν συνέντευξη στον Ζαραλίκο και τους θεατές στο θέατρο Τζ. Καρέζη

«Τελευταίος και τυχερός που θα καλέσουμε θα είναι ο Πρωθυπουργός».

ζαραλικος

Θετικές απαντήσεις από τον γραμματέα του ΜεΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα έλαβε ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, στο αίτημά του για συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών με θεατές στο θέατρο Τζένη Καρέζη όπου εμφανίζεται.

Σε ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος γνωστοποίησε ότι «μετά τον Γ. Βαρουφάκη, και ο Δ. Κουτσούμπας θα έρθει για συνέντευξη με κόσμο στο θέατρο Καρέζη».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αιτήματα έχει αποστείλει και σε άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ωστόσο ακόμη δεν έχει λάβει σχετική απάντηση.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι… «τελευταίος και τυχερός που θα καλέσουμε θα είναι ο Πρωθυπουργός».

Όλες οι συνεντεύξεις θα αναρτηθούν στο κανάλι του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο youtube, «ZaraleaksTV».

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου:

«Μετά τον Γ. Βαρουφάκη και ο Δ. Κουτσούμπας θα έρθει για συνέντευξη με κόσμο στο θέατρο Καρέζη. Περιμένουμε την απάντηση του @androulakisnick και του @atsipras. Τελευταίος και τυχερός που θα καλέσουμε θα είναι ο @PrimeministerGR. Όλες οι συνεντεύξεις θα ανέβουν στο zaraleakstv».

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media