Γ. Ραγκούσης: Ο κ. Βορίδης δεν αμφισβήτησε ούτε με τη νέα απάντησή του τα στοιχεία που παραθέσαμε

Σε κατήφορο ο Βορίδης για το «γαλάζιο» ρουσφέτι με τον σταθμάρχη Λάρισας

59cb7fd91dc524fb3e8b483c

Νέα Απάντηση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση στη 2η Δήλωση του Υπ. Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, αναφορικά με την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας

«Δεν θα ακολουθήσουμε την κυβέρνηση σε αυτόν τον ευτελή κατήφορο που διάλεξε τέτοιες μέρες, πιστεύοντας ότι μπορεί έτσι να αποφύγει τις αποδεδειγμένες με στοιχεία και ημερομηνίες ευθύνες της για την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη Λάρισας», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τονίζει ότι ο κ. Βορίδης παρά τα όσα λέει για να αποφύγει τις αποδεδειγμένες με στοιχεία και ημερομηνίες ευθύνες της κυβέρνησης αναφορικά με την παράνομη μετάταξη του 59χρονου σταθμάρχη Λάρισας, δεν «τόλμησε να αμφισβητήσει την ακρίβεια κανενός από τα στοιχεία ή τα έγγραφα που παραθέσαμε χθες και σήμερα».

Τονίζει πως «όσο κι αν προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση για να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης, η μοναδική αλήθεια είναι ότι το όριο ηλικίας των 48 ετών τέθηκε από τον ίδιο τον ΟΣΕ αποκλειστικά για μετατάξεις και σε καμία περίπτωση για προσλήψεις, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από τα Στοιχεία Θέσεων του 1ου Κύκλου Κινητικότητας της 7ης Απριλίου 2022». Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει επίσης ότι «αποδείχθηκε η πλήρης γνώση και συνέργεια της κυβέρνησης στην προσπάθεια συγκάλυψης της παράνομης μετάταξης του μοιραίου σταθμάρχη με την εκ των υστέρων εξαίρεση του ορίου ηλικίας, μέσα από την Υπουργική Απόφαση Καραμανλή, στις 30 Μαΐου 2022. (ΦΕΚ 2623)».

Σχολιάζει δε αναφορικά με «το παραπειστικό ερώτημα: ‘Γιατί να γίνει ρουσφέτι, αφού ουδείς άλλος ενδιαφερόταν;’», πως «η απάντηση είναι απλούστατη, την έχουν κατανοήσει όλοι και είναι: διότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να διορίσουν παράνομα τον εκλεκτό της κυβέρνησης ως σταθμάρχη Λάρισας, δεδομένου ότι δεν πληρούσε το κριτήριο της ηλικίας για τη μετάταξή του».

Διαβάστε επίσης: Νέα αποκάλυψη Ραγκούση: Χωρίς τηλεδιοίκηση η Λάρισα από το καλοκαίρι του 2019 λόγω πυρκαγιάς

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…