Γ. Μαντζουράνης: «Συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ακρωτηριασμό του Ελληνισμού επιδιώκει η Τουρκία- Οι ευθύνες της κυβέρνησης»

Ο κ. Γιάννης Ματζουράνης, νομικός και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για τα ελληνοτουρκικά, τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα και ασκεί δριμύτατη κριτική στις κυβερνητικές επιλογές.

AP 20238418047358

«Βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο στα ελληνοτουρκικά. Πρώτον εξαιτίας της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη και δεύτερον εξαιτίας των αναγκών εσωτερικής πολιτικής που έχει ο κ.Ερντογάν… Το ζήτημα της τουρκικής απειλής δεν είναι προσωπικό ζήτημα δεν είναι ζήτημα που αφορά ή εξαρτάται από τον Ερντογάν. Οι Τούρκοι αποτελούν μόνιμη υπαρκτή απειλή σε βάρος του Ελληνισμού, όχι μόνο του ελλαδικού αλλά και το Κυπριακό, επιδιώκουν το γεωπολιτικό ακρωτηριασμό του Ελληνισμού αμέσως μετά τη συνθήκη της Λωζάνης…Απέναντι στην Ελλάδα και στον ελληνισμό η τουρκική απειλή είναι μόνιμη, σταθερή, αδιάλλακτη», ανέφερε ο Γιάννης Ματζουράνης, νομικός και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ,μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά στο Militaire, και ασκεί δριμύτατη κριτική στις κυβερνητικές επιλογές.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέβαλε το πάγιο δόγμα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων που ήθελαν την Ελλάδα κόμβο φιλίας και ειρήνης, γέφυρα φιλίας και μετέβαλε αυτό το δόγμα θεωρώντας ότι η Ελλάδα πρέπει να λειτουργεί ως προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης. Δηλαδή επιστρέφει στα μετεμφυλιακά χρόνια», αναφέρει ο Γιάννης Μαντουράνης 

 Δριμεία κριτική ασκεί και για το θέμα της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.

Ο κ.Ματζουράνης επισημαίνει ότι η Τουρκία επιδιώκει στο Αιγαίο συγκυριαρχία κι όχι απλά συνεκμετάλλευση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…