Γ. Καρατζαφέρης: Έβαλε τον Πλεύρη γιατί οι αντιεμβολιαστές είναι ακροδεξιούληδες και τους καταλαβαίνει (video)

«Η μισή μου κοινοβουλευτική ομάδα κυβερνά σήμερα τον τόπο. Το μέγιστο ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι ακροδεξιούληδες, ο Μητσοτάκης έβαλε έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει» 

NewsRoom 06/09/2021 | 11:39

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Art, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κλήθηκε να σχολιάσει τον κυβερνητικό ανασχηματισμό για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια μιας που έζησε για να δει την μισή  του κοινοβουλευτική να υπουρογποιείται.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον Θάνο Πλεύρη, ο ίδιος δήλωσε ότι «χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν και το πουλέν της δικιάς μας κοινοβουλευτικής ομάδας, γιατί όπως και να το κάνουμε, η μισή κοινοβουλευτική ομάδα σήμερα κυβερνάει τον τόπο».

Όσον αφορά τα αίτια της Υπουργοποίησης του «πουλέν» του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε τα εξής: «Τον έκανε για έναν λόγο. Γιατί το μέγιστο ποσοστό όλων των ανεμβολίαστων, είναι ακροδεξιούληδες. Όλοι τους. Έβαλε έναν άνθρωπο που και τους καταλαβαίνει».

Η εν λόγω παραδοχή, φαίνεται να επιβεβαιώνει όσους έλεγαν ότι δεν πρόκειται για μια φιλελεύθερη και κεντρώα παράταξη, αλλά για μια κυβέρνηση του ΛΑΟΣ, από την οποίο ο μόνος που λείπει είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης.