Newsroom

Newsroom

Φύλλο και φτερό το μουσείο του Πάλλη ύστερα από τις αποκαλύψεις του HOT DOC

Οι αποκαλύψεις του HOT DOC στο Τεύχος 24 για το συνεκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Αναστάσιο Πάλλη κινητοποίησαν την αστυνομία,…

pallis

Οι αποκαλύψεις του HOT DOC στο Τεύχος 24 για το συνεκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Αναστάσιο Πάλλη κινητοποίησαν την αστυνομία, η οποία από το πρωί κάνει φύλλο και φτερό το πολεμικό του μουσείο στην περιοχή της Βάρης. Ένα 16μελές αστυνομικό κλιμάκιο ερευνά τη νομιμότητα κατοχής των πολεμικών εκθεμάτων του μουσείου, το οποίο φρουρείται σα να ήταν στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού, ερευνά δηλαδή αν τα όπλα που εκτίθενται είναι ανενεργά.

Όπως έφερε στο φως το HOT DOC, ο κ. Πάλλης, μόλις στα 42 του χρόνια, κατόρθωσε να εξελιχθεί από υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας σε δικηγόρο, εφοπλιστή χωρίς πλοίο, συλλέκτη όπλων κι εκδότη που συναγελάζεται ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Το όνομά του έχει εμπλακεί, εξάλλου, και σε άλλες σκοτεινές υποθέσεις και πρόσωπα, από κατηγορίες για εξαπάτηση του ΟΤΕ μέχρι στενή σχέση του με τον ηγούμενο Εφραίμ.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος 24 του HOT DOC