Φωτογραφίες από την ιστορική γκάφα στα Όσκαρ – Έτσι έγινε το λάθος

Η γκάφα στα φετινά βραβεία Όσκαρ δεν είχε προηγούμενο, ωστόσο, η κάμερα του φωτογράφου Άντριου Γουόκερ, κατέγραψε το λόγο που συνέβη το τραγικό αυτό λάθος.

58b80c7b1dc5247b3c8b45ff

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις τελευταίες κινήσεις του υπεύθυνου των όσκαρ πριν δώσει στον Γουόρεν Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ την κάρτα με το λάθος όνομα της Καλύτερης Ταινίας.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες- ντοκουμέντο ο υπεύθυνος Μπράιαν Κάλιναν κρατά στο χέρι του δύο φακέλους και όχι έναν όπως θα έπρεπε.


Κι ενώ ο Γουόρεν αγκαλιάζει τον Κέισι Άφλεκ, ο οποίος προηγουμένως είχε πάρει Όσκαρ του Ά Ανδρικού ρόλου και ετοιμάζεται να βγει στην σκηνή, ο υπεύθυνος έχει ακόμη στα χέρια του δύο κάρτες και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ο Γουόρεν παίρνει τον λάθος φάκελο και ανεβαίνει στην σκηνή με την Φει Ντάναγουέϊ.


Ωστόσο, οι χρήστες των social media επισημαίνουν πως το λάθος έγινε διότι ο Μπράιαν Κάλιναν είχε το νου συνέχεια στο κινητό, καθώς όχι μόνο το κρατούσε συνεχώς στα χέρια του, αλλά και λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί το λάθος όνομα, εκείνος έβγαζε φωτογραφία στο Twitter την Έμμα Στόουν να κρατάει το Όσκαρ.


Το τραγικό λάθος έγινε τρία λεπτά αφ΄ότου ο Κάλιναν ανέβασε στο Twitter την φωτογραφία της Έμμα Στόουν.


Όσον αφορά την αντίδρασή του μόλις συνειδητοποίησε το λάθος, ο μάνατζερ στα backstage που παρατηρούσε τον Κούλιναν δήλωσε σε συνέντευξή του στα Βρετανικά μέσα πως άργησε να αντιληφθεί τι συνέβη. Όταν όμως το κατάλαβε, δήλωσε «είναι η λάθος απάντηση, είναι η λάθος απάντηση, δεν είναι αυτή η ταινία».

Πάντως, σε συνέντευξή του σε ένα αυστραλιανό μέσο, ο ίδιος είχε αναφέρει πως γενικά υπήρχε μία μεγάλη πίεση για να μην γίνει λάθος στην τελετή.

«Υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό. Είναι μία μεγάλη νύχτα και η πίεση είναι μέρος αυτής», είχε αναφέρει.


Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Στέφανος Κασσελάκης: Στείλτε μήνυμα στη κυβέρνηση – στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη

Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποίησε περιοδεία στην Ηλιούπολη και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση