"Φωτιές" στους φίλους του Ολυμπιακού ανάβει βρετανός δημοσιογράφος

Ένα «τιτίβισμα» του βρετανού δημοσιογράφου του Yahoo Sports Άντριου Γκάφνι, ο οποίος ειδικεύεται στη La Liga, δηλαδή στο ισπανικό πρωτάθλημα, ανάβει φωτιές στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

591334e11dc524c7248b4594

Ο Γκρίφιν, μεταφέρει συγκεκριμένα μέσω του twitter του φήμες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού.

«Με τον Μαρθελίνο έτοιμο για τη Βαλένθια, ο Σετιέν στην Μπέτις θα είχε ενδιαφέρον. Οι επιλογές μειώνονται και για τον Βαλβέρδε, επίσης: Μπάρτσα ή Ολυμπιακός», αναφέρει συγκεκριμένα ο βρετανός ρεπόρτερ.

Η αλήθεια πάντως είναι πως μοιάζει δύσκολο ο Βαλβέρδε να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» για τρίτη φορά. Αν και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα από τον πρώην τεχνικό των πρωταθλητών δεν είναι δεδομένη, θεωρείται δύσκολο οι Παιραιώτες να του καταθέσουν μια τόσο δελεαστική πρόταση που θα τον κάνει να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Και ο ίδιος ο Γκρίφιν άλλωστε, ερωτηθείς σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό από χρήστη του twitter απάντησε ότι πράγματι κυκλοφορεί μια τέτοια πληροφορία, αλλά ούτε ο ίδιος γνωρίζει κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…