"Φωτιά" βάζει ο Μαρτίνης στην Εξεταστική και ζητάει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών (BINTEO)

Συνεχίζει τις καταγγελίες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών συγκεκριμένων προσώπων.

NewsRoom 20/06/2017 | 16:14

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μαρτίνης πρότεινε στην Επιτροπή να ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών ανθρώπων της ΔΟΥ Κηφισιάς και άλλων που σχετίζονται με το «Ερρίκος Ντυνάν». Είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μαρτίνης: «Αν έχω το δικαίωμα, προτείνω να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Αυγερινού και Καϋμενάκη, ανθρώπων της ΔΟΥ Κηφισιάς, του διευθυντή της συγκεκριμένης ΔΟΥ κ. Κολαϊτη, του Γιαννίκου, της Μπερετάνου και του κ. Παπαγεωργίου που μαζί με τον Γιαννίκο έκαναν όλους τους ελέγχους».

Ταυτόχρονα, ζήτησε το άνοιγμα του λογαριασμού του κ. Χαραμή, αλλά και του Λυκούργου Λιαρόπουλου. «Του νυν συνδικαλιστή του Ντυνάν κ. Πανταζόπουλου και επίσης του Κοντογιαννόπουλου και του Στριγκάρη που ήταν μέλη της Επιτροπής για την προμήθεια του εξοπλισμού» πρόσθεσε, παραθέτοντας τα ονόματα που προτείνει.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής