Newsroom

Newsroom

Φωτήλας από το βήμα της Βουλής: "Αριστερή ιδεολογία της… τσουτσούνας" – Χυδαιότητες απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού βγήκε ο βουλευτής του Ποταμιού, χρησιμοποιώντας εκφράσεις πεζοδρομίου από το βήμα της Βουλής για να ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφορικά με το προσφυγικό.

56fe66021dc524433c8b47de

Ο Ιάσων Φωτήλας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στο νομοσχέδιο για το προσφυγικό στην ολομέλεια της βουλής, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμμαχήσουν σε ένα σκοπό για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

«Πρέπει να κηρύξουμε ένα νέο ανένδοτο αγώνα κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται την χώρα», είπε χαρακτηριστικά εξαπολύοντας παράλληλα βαριές κουβέντες κατά του υπουργού πολιτισμού κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για «αριστερή ιδεολογία της… τσ@@@@@@@@ς».


Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου, ζητώντας από τον κ. Φωτήλα να ανακαλέσει. Ο βουλευτής του Ποταμιού ανταπάντησε ότι «μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κύριος συνάδελφος».

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο χυδαιότητας

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς».

Με την Κουμουνδούρου να προσθέτει πως «ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος» του ως “ευρωπαϊστής” και “αντί-λαϊκιστής”, όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί “δήθεν δημοκρατών” συνιστούν ακραία πρόκληση». «Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του», καταλήγει ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…