Newsroom

Newsroom

Φτηνά επικοινωνιακά κόλπα και από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Την τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η ουσία είναι η… επικοινωνία φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

πεζοναυτης

Ο στρατός έφτασε στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας την περασμένη Πέμπτη (7/9). Για την τεράστια αυτή καθυστέρηση το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας αλληλοκατηγορήθηκαν, αλλά τις επόμενες ημέρες κατέβασαν τους τόνους, προφανώς με επέμβαση του Μέγαρου Μαξίμου.

Οταν το Documento αποκάλυψε ότι τα ελικόπτερα στη βάση τους στο Στεφανοβίκειο βυθίστηκαν στο νερό εξαιτίας της πλημμύρας το Γενικό Επιτελείο Στρατού, με δύο ανακοινώσεις προσπάθησε με ψέματα να διαψεύσει. Εγραψε ότι τα ελικόπτερα είναι παροπλισμένα και δύο μέρες μετά τα ελικόπτερα επιχειρούσαν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο στρατηγός Κ. Φλώρος, γνωστός και ως στόχος «519c» της ΕΥΠ, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία που αξίζει να σχολιαστεί. Ενας πεζοναύτης έχει ξαπλώσει στη λάσπη για να περάσει από πάνω του μια ηλικιωμένη κυρία.

Ολα για τη φωτογραφία! Κοντά στον πεζοναύτη, που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έσπευσαν να αποθεώσουν, βρίσκονται άλλοι τέσσερις γεροδεμένοι ένστολοι που καθένας θα μπορούσε να πάρει στα χέρια του τη γυναίκα και να την αφήσει σε στέρεο έδαφος.

Το χειρότερο σε αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα είναι όσοι τα φτιάχνουν θεωρούν τους πολίτες ανόητους.

Πηγή: Documentonews