ΠΚ

Πέτρος Κατσάκος

Φτιάξε ένα βιογραφικό σαν του Κυρανάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ έβαλε τα γυαλιά στους άνεργους που, αντί να γκρινιάζουν, καλό θα ήταν να μπαίνουν στο  Ίντερνετ να βρουν δουλειά μέσω προγραμμάτων

4678379

«Το βλέπω και στη δική μου γενιά. Πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν δουλειά, αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού, ενώ έχουν τα πτυχία».

Μ’ αυτά τα λόγια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης υπέδειξε στους άνεργους της γενιάς του έναν σίγουρο τρόπο για να βρουν δουλειά, αφού το μυστικό τής επιτυχίας βρίσκεται στο σωστό βιογραφικό. Και για να το λέει ο Κώστας Κυρανάκης, κάτι θα ξέρει. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο δικό του βιογραφικό και θα καταλάβει.

«Ο παππούς μου Σταύρος Κυρανάκης είχε ανοίξει επιχείρηση με είδη ένδυσης στον Βόλο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα μιας μικρής επιχείρησης. Από εκείνον έμαθα ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα».  Έτσι ξεκινά το βιογραφικό τού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και σίγουρα η αναφορά στην ενασχόληση του παππού του ήταν και το κλειδί της επιτυχίας ώστε στα 26 του να γίνει πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ παράλληλα είχε τον χρόνο να φτιάχνει ιστοσελίδες με τους φίλους του και, ευτυχώς για τον ίδιο, δεν χρειάστηκε ποτέ στον σύντομο εργασιακό του βίο να έχει πάρε – δώσε με τον ΟΑΕΔ.

Αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση ο Κώστας Κυρανάκης είχε και πάλι την κατάλληλη συμβουλή για τους άνεργους της γενιάς του. «Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για άνεργους που ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αλλά δεν ψάχνουν στο  Ίντερνετ να δουν τι υπάρχει από προγράμματα» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. σε χθεσινή του συνέντευξη βάζοντας τα γυαλιά στους άνεργους που, αντί να γκρινιάζουν, καλό θα ήταν να μπαίνουν στο  Ίντερνετ να βρουν δουλειά μέσω προγραμμάτων.

Το μόνο που μάλλον ξέχασε ο Κ. Κυρανάκης να πει στους άνεργους είναι ότι το κόμμα του και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φρόντισαν να «πετσοκόψουν» τα ένσημα των νέων που χάνουν τη δουλειά τους -αφαιρώντας τα ένσημα των δύο τελευταίων μηνών-, στερώντας έτσι το δικαίωμα σε πολλούς από αυτούς να ενταχθούν στα προγράμματα επιδοτούμενης εργασίας του ΟΑΕΔ όσο καλό κι αν είναι το βιογραφικό τους και όσο κι αν ψάξουν στο  Ίντερνετ.

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…