Το μεσημέρι της Παρασκεύης, οι Πυροσβέστες του Κλιμακίου Αμφίκλειας έπεσαν πάνω σε ένα ασυνήθιστο συμβάν. Βρήκαν λύκο εγκλωβισμένο μέσα σε πηγάδι.
Σύμφωνα με το iLamia, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 3:00 από κάτοικο της περιοχής, για εγκλωβισμό ζώου σε πηγάδι κοντά στην περιοχή της Τιθορέας στην Φθιώτιδα.
Όταν όμως έφτασαν στον τόπο του συμβάντος με έκπληξη τους διαπίστωσαν ότι το ζώο που είχε πέσει στο πηγάδι δεν ήταν σκύλος όπως αρχικά τους είχαν πει, αλλά λύκος.
Μάλιστα το πηγάδι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια.
Δείτε την εικόνα:

Ειδοποιήθηκε η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Φύση «Καλλιστώ» για να έρθει στο σημείο αφού για να επεγκλωβιστεί το άγριο ζώο πρέπει πρώτα να ναρκωθεί.
Ειδήσεις σήμερα:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια