Newsroom

Newsroom

Φθιώτιδα: 18χρονος σκότωσε τη γιαγιά του και ένα γείτονα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μώλου Φθιώτιδας, από το διπλό φονικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ, με πρωταγωνιστή έναν…

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μώλου Φθιώτιδας, από το διπλό φονικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ, με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο και θύματα τη γιαγιά του και ένα γείτονα.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30 χθες το βράδυ. Ο 18χρονος, που συγκατοικούσε με την 89χρονη γιαγιά του, για
άγνωστους λόγους διαπληκτίστηκε μαζί της και σε κατάσταση αμόκ τη μαχαίρωσε με συνέπεια η ηλικιωμένη να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσε ένας 74χρονος γείτονας που άκουσε τις φωνές και έτρεξε να βοηθήσει. Μόλις τον αντίκρισε ο δράστης, επιτέθηκε και σε αυτόν τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Την ίδια τύχη είχε και η σύζυγος του 74χρονου, η οποία βγήκε στο δρόμο να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε την επίθεση του νεαρού δράστη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν ύστερα από προσπάθειες που κράτησαν περισσότερο από μισή ώρα να ακινητοποιήσουν τον 18χρονο και να τον συλλάβουν.

Σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και παραμένει φρουρούμενος.


Eurovision 2024: Πανικός με την «μάγισσα» της Ιρλανδίας – «Χριστέ και Παναγία πάμε σε διάλειμμα για ένα τρισάγιο» (video)

Eurovision

Eurovision 2024: Πανικός με την «μάγισσα» της Ιρλανδίας – «Χριστέ και Παναγία πάμε σε διάλειμμα για ένα τρισάγιο» (video)

«Πάμε για ένα διαφημιστικό τριών λεπτών για να προσευχηθούμε», ανέφεραν οι σχολιαστές της ΕΡΤ μετά…