"Φταίει το τσίπουρο" λέει ο πατέρας που άφησε έγκυο τη 16χρονη κόρη του

Με κυρίαρχο τον ισχυρισμό ότι «είχε πιεί πολύ τσίπουρο» και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Άμφισσας, ο πατέρας που βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Διέπραξα το χειρότερο έγκλημα σε βάρος της μοναδικής θυγατέρας μας, που μέχρι σήμερα φρόντιζα σαν πατέρας με τον καλύτερο, πιο υποδειγματικό τρόπο. Νιώθω ψυχικά συντετριμμένος, καταρρακωμένος, αηδιασμένος για την απαράδεκτη, ανήθικη και έκνομη ενέργεια μου και είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της πράξης μου. Αφού συνελήφθην αντιλήφθηκα, συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί και είμαι πολύ απογοητευμένος, καταδικάζω τον εαυτό μου», είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο πατέρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε εις βάρος της ανήλικης κόρης του αφήνοντας την έγκυο.

Διαβάστε σχετικά: Φρίκη στην Άμφισσα: Πατέρας βίαζε την κόρη του και την άφησε έγκυο

Ο κατηγορούμενος απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στο τσίπουρο σημειώνοντας πως βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, ενώ ο δικηγόρος του Βασίλης Νουζέλας ανέφερε ότι επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του με την μπλούζα του, αλλά τον πρόλαβαν τελευταία στιγμή.

Ολόκληρη η απολογία του έχει εξής:

«Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται. Ουδέποτε θα ενεργούσα ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου ,που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος στην αποκομιδή ελαιών για να αποκερδαίνω τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειας μου.

Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης καταρχήν , χαρακτήρος και αρχών ,να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με την θυγατέρα μου, που την 30.9.2018 συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της και πάσχει από διανοητική στέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο, δεν θα διανοούμουν να την αγγίξω για να ικανοποιήσω την γενετήσια επιθυμία μου.

Αυτό το αποκλείω κατηγορηματικά. Εκτός αν απωλέσω τα λογικά μου η τελώ υπό την επήρεια αλκοόλης. Όταν η θυγατέρα μας την 20.9.2018 διακομίσθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε κατόπιν ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η εγκυμοσύνη της συγκλονίσθηκα , τα έχασα κυριολεκτικά, διότι ήταν αναπάντεχη εξέλιξη ,αμέσως ενημερώθηκα για την αποβολήν του άρρενος εμβρύου , ώστε να προστατευτεί η υγεία της.

Θεώρησα υποχρέωση μου να καταγγείλω το συμβάν αμέσως στην Εισαγγελική Αρχή, διότι πρόκειται για παράνομη ,αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια σε βάρος της ανήλικης θυγατέρας μας.,

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν κατόπιν λήψης βιολογικού υλικού συγκριτικές εξετάσεις των γενετικών τύπων μας της θυγατέρας μου και του δικού μου, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανή κληρονομική συμβατότητα φυσικών βιολογικών γονέων εμβρύου.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως πληροφορήθηκα, ο γενετικός τύπος του εμβρύου είναι κληρονομικά συμβατός με τους γενετικούς τύπους της θυγατέρας μας και του δικού μου, σε όλους τους εξετασθέντες γενετικούς τύπους.

Μάλιστα κατά την στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων προέκυψε ότι το έμβρυο είναι κατά 177.311.632.200.000 φορές πιο πιθανό να αποτελεί φυσικό (βιολογικό) τέκνο της θυγατέρας μας και εμού, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τυχαίο επιλεγμένο ζεύγος από τον ελληνικό πληθυσμό, γεγονός που αντιστοιχεί σε πιθανότητα 99,999%.

Δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης DNA,που αποτελούν εργαστηριακά πειστήρια.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πράξη μου είναι αποτρόπαια ,ειδεχθής και αποκρουστική, ότι προσβάλλει την γενετήσια ελευθερία,την αξιοπρέπεια της θυγατέρας μας ,που πάσχει από σοβαρή διανοητική στέρηση ,αλλά και ολόκληρης της οικογένειας μου, το κοινό αίσθημα της δημόσιας αιδούς και των ηθών ,καθώς φέρομαι να έχω έλθει σε σεξουαλική επαφή με την θυγατέρα μου

Με ειλικρίνεια απολογούμενος. Καταθέτω ότι ενεδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαϊου2018, ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας ,μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση δλδ να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση , σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο.

Διέπραξα το χειρότερο έγκλημα σε βάρος της μοναδικής θυγατέρας μας, πού μέχρι σήμερα φρόντιζα σαν πατέρας με τον καλύτερο ,πιο υποδειγματικό τρόπο.

Νιώθω ψυχικά συντετριμμένος ,καταρρακωμένος, αηδιασμένος για την απαράδεκτη ,ανήθικη και έκνομη ενέργεια μου και είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της πράξης μου.Αφού συνελήφθην αντιλήφθηκα, συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί και είμαι πολύ απογοητευμένος ,καταδικάζω τον εαυτό μου.

Αν πίστευα ότι ήμουν εγώ ο δράστης της εξώγαμης συνουσίας που έφερε την εγκυμοσύνη της θυγατέρας μας και την αποβολή του άρρενος εμβρύου ,που μπορούσε να προκαλέσει την επέλευση κινδύνου βιολογικών ανωμαλιών δεν είχα προβεί φυσικά στην έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή.

Ενδεικτικό είναι ότι κανείς από την οικογένεια μου που κατέθεσε πρανακριτικά δέν καταθέτει οτιδήποτε σε βάρος μου,διότι μέχρι σήμερα η συμπεριφορά μου ως συζύγου και πατέρα ήταν άριστη,υποδειγματική.

Σήμερα όμως πρίν καν λογοδοτήσω στην Δικαιοσύνη έχω καταδικαστεί a priori στα μάτια της κοινής γνώμης, της κοινωνίας από τα ΜΜΕ και τα διάφορα ιστολόγια ,χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά περιστατικά και στιγματιστεί ως ο πατέρας που βίασε και ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης θυγατέρας του που πάσχει από σοβαρή διανοητική διαταραχή. Έχω ήδη προκαταβολικά κριθεί ένοχος.

Άλλωστε στο Νοσοκομείο αυθορμήτως προσεφέρθην αυτοβούλως να γίνει βιολογικός έλεγχος του γενετικού τύπου μου και επίσης μόνος μου εμφανίστηκα στο ΑΤ Ιτέας. Ακόμη και σήμερα αδυνατώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ ο δράστης της αποτρόπαιας αυτής πράξης και διατηρώ μία επιφύλαξη για τον εαυτό μου

Διότι διατηρώ κανονική ,τακτική σεξουαλική επαφή με την σύζυγο μου.

Να σημειώσω ότι η θυγατέρα μας ενίοτε εξήρχετο μόνη της από την οικία μας και πήγαινε βόλτα προς το λιμάνι και επέστρεφε.

Γνωρίζω ότι πρόκειται για επιβαρυντική περίπτωση της κατηγορούμενης κατάχρησης σε ασέλγεια ,διότι υφίσταται μεταξύ μας εξ αίματος συγγενικός δεσμός.

Γνωρίζω ,αντιλαμβάνομαι ότι η πράξη μου είναι ασυγχώρητη! πλήν όμως σας καταθέτω με ειλικρίνεια και ευθύτητα ,ότι δεν το επεδίωξα με βούληση την ανάρμοστη και ποινικά κολάσιμη πράξη μου με δόλο, έστω ενδεχόμενο δεν θα τολμούσα να πετύχω συνουσία με εξ αίματος συγγενή μου ,να τελέσω αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και πολύ περισσότερο με την 16χρονη θυγατέρα μου.

Ουδέποτε άσκησα σωματική βία επάνω της για να πετύχω σεξουαλική επαφή μαζί της, άλλωστε δεν φέρει κακώσεις στο σώμα της, η όλη διαδικασία στην οποίαν υποβλήθηκε για την αποβολή του άρρενος εμβρύου με στεναχώρησε και με συγκλόνισε ,διότι φοβήθηκα για την υγεία και την ζωή της, να μην εκτεθεί σε κίνδυνο. Δεν θυμούμαι ειλικρινά τι συνέβη εκείνη την ατυχή ημέρα.

Βρίσκομαι στην Ελλάδα σχεδόν από τις αρχές του 1990 ,έχω νομιμοποιηθεί με Άδεια Διαμονής & Εργασίας όπως και η οικογένεια μου, υποβάλλω φορολογική δήλωση καταβάλω τους αναλογούντες φόρους στο κράτος ,είμαι νομοταγής,είμαι ένας φτωχός βιοπαλαιστής ,οικογενειάρχης και σύζυγος και εργάζομαι σκληρά ,είτε στην συγκομιδή ελαιών κυρίως ή στα μπετά σε οικοδομές ,στα χωράφια για να κερδίζω με ιδρώτα περ 700 ευρώ μηνιαίως για να συντηρήσω την 4 μελή οικογένεια μου, να καλύψω την μηνιαία δαπάνη συντήρησης της οικίας μας το φροντιστήριο του υιού μου ,την ένδυση και υπόδηση όλων, χωρίς να λείψει τίποτα κατά γενική ομολογία, του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος μας στην Ιτέα Ν.Φωκίδας, φροντίζοντας πρωτίστως για την ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, όπου διαμένουμε χωρίς να έχω απασχολήσει τις Αστυνομικές η Δικαστικές Αρχές μέχρι σήμερα.

Υποβάλλω αίτημα διενέργειας Ψυχιατρικής Πραγματογνωμοσύνης, πρίν την κρίση σας , προκειμένου να διαπιστωθεί η η κατάσταση της ψυχικής και πνευματικής υγείας μου.

Έχω λευκό ποινικό μητρώο ,δεν έχω απασχολήσει τις Αστυνομικές η Δικαστικές Αρχές ,δεν είμαι ύποπτος φυγής και έχω σταθερή, γνωστή διεύθυνση διαμονής στην Ιτέα Φωκίδας,δεν έχω παραβιάσει όρους και δεν είμαι επικίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων ώστε να κρίνεται αιτιολογημένα επιβεβλημένη η προσωρινή κράτηση μου».

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουζέλας ανέφερε:

Βρισκόμαστε μπροστά σε μία βαριά ακραία περίπτωση ασέλγειας και αιμομιξίας ανιόντος με θύμα ανήλικη 16χρονη με διανοητική στέρηση.Ο κατηγορούμενος δεν θυμάται τι συνέβη. Τα έχει κυριολεκτικά χαμένα.Φρόντιζε την θυγατέρα του. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλης .Είναι συγκλονισμένος και βέβαια μετανιωμένος. Δεν μπορεί να διανοηθεί την αποτρόπαια πράξη του. Δεν συγχωρεί τον εαυτό του. Ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ από την οικογένεια του. Ενδεχομένως αιτηθώ την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης Προς στιγμήν δεν αμφισβητούμε τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου ταυτοποίησης του DNA που τον καθιστά βιολογικό πατέρα του αγέννητου εμβρύου. Μου εκμυστηρεύτηκε..ότι Θα ήθελε καλύτερα να πεθάνει».

Πηγή: dikastiko.gr

Θεσσαλία: Τιτάνιες προσπάθειες κατοίκων και εθελοντών να απομακρύνουν τόνους λάσπης

Θεσσαλία: Τιτάνιες προσπάθειες κατοίκων και εθελοντών να απομακρύνουν τόνους λάσπης

Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι γλίτωσαν από τον Daniel και τους χτύπησε…

Κουτσούμπας: Nα μην μπορεί να πανηγυρίζει κανένας Μητσοτάκης την άλλη Κυριακή

Κουτσούμπας: Nα μην μπορεί να πανηγυρίζει κανένας Μητσοτάκης την άλλη Κυριακή

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας…

Συγκέντρωση για την δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη: Ενάντια στη προσπάθεια της συγκάλυψης

Συγκέντρωση για την δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη: Ενάντια στη προσπάθεια της συγκάλυψης

Στο Σύνταγμα διαδήλωσαν εκατοντάδες άτομα ενάντια στην αστυνομική βία και σε μια προσπάθεια ανάδειξης της…

Επίσκεψη Βαρουφάκη σε Ασάνζ: Στην απομόνωση 23 ώρες το 24ωρο ο συνιδρυτής των Wikileaks

Επίσκεψη Βαρουφάκη σε Ασάνζ: Στην απομόνωση 23 ώρες το 24ωρο ο συνιδρυτής των Wikileaks

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 επισκέφθηκε τον συνιδρυτή του Wikileaks, δημοσιογράφο Τζούλιαν Ασάνζ, στη φυλακή του…

Villagers of Ioannina City κατά περιφερειάρχη Ηπείρου: Μήνυση για χρήση της μουσικής τους σε προεκλογική του εκδήλωση

Villagers of Ioannina City κατά περιφερειάρχη Ηπείρου: Μήνυση για χρήση της μουσικής τους σε προεκλογική του εκδήλωση

Σε μια απερίσκεπτη -όπως φάνηκε- κίνηση εντυπωσιασμού, προσπαθώντας να κερδίσει μέρος της νεολαίας, ο Περιφερειάρχης…