«Φρουθιώτης, Φουρθιώτης;» Ο Μητσοτάκης κάνει πως δεν ξέρει ποιος ξεφτιλίζει την κυβέρνηση (video)

Δεν ήξερε δήθεν το όνομα του ανθρώπου που εκβιάζει ολόκληρη την κυβέρνησή του

5496210

Ότι δεν ξέρει το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη επιχείρησε -ανεπιτυχώς- να υποκριθεί ο πρωθυπουργός στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. 

Μετά την ευθεία επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του τελευταίου με τον υπόδικο τηλεοπτικό αστέρα της trash tv, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να αντεπιτεθεί υποκρινόμενος ότι δεν ήξερε ούτε το όνομά του.

«Αφιερώσατε το 1/3 της ομιλίας σας για τον κύριο Φρουθιώτη; Φουρθιώτη;», είπε από βήματος Βουλής ο πρωθυπουργός προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Το σχετικό σημείο στο 45.50 του βίντεο:

Νωρίτερα σήμερα νέα μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτη έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιωτης, μετά και την παραδοχή Γεραπετρίτη περί «τριών ή τεσσάρων τηλεφωνικών επικοινωνιών».

Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μένιος Φουρθιώτης δείχνει μία σειρά από μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις τον Φεβρουάριο του 2021, με τον Γεραπετρίτη, κάτι που δείχνει τις συχνές επαφές που είχαν μεταξύ τους και επιβεβαιώνει τό σημερινό ρεπορτάζ του Documento για τις επαφές Φουρθιώτη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του ο Φουρθιώτης εκθέτει το Γεραπετρίτη και υποστηρίζει ότι δεν είχαν μόνο τρεις ή τέσσερις επικοινωνίες, όπως υποστήριξε στη Βουλή ο υπουργός αλλά πολύ περισσότερες. Επίσης αφήνει αιχμές και για άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται για ακόμη μια φορά και θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει είναι τι είδους επαφές είχαν υπουργοί της ΝΔ με τον Μένιο Φουρθιώτη και με τι ανταλλάγματα;

«Κ. Γεραπετριτη ήταν μόνο δυο τα sms? Ήταν μόνο οι κλήσεις του Ιανουαρίου 2021; Για δείτε και κάποια ακόμα sms και αναπάντητες κλήσεις σας προς εμένα και μηνύματα και έρχεται και συνέχεια … επίσης είναι μόνο τα sms και οι κλήσεις μόνο με εσας; Οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ και αυτοί δεν με γνώριζαν ;» ανέφερε.

Δείτε τα μηνήματα

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…