Φρίκη στη Βραζιλία: Κρέμασε την 4χρονη ανιψιά του επειδή έκλαιγε, αφού πρώτα τη βίασε (Video)

Τον βοήθησαν η μητέρα του και η αδερφή του να εξαφανίσουν τα στοιχεία αλλά ο δράστης τελικά ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του - Κάτοικοι της γειτονιάς τον έσυραν έξω απ' το σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν.

406037096 1698129567347844 1720568713068313629 n

[ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ] Ένα φριχτό έγκλημα έλαβε χώρα στη Βραζιλία. Ένα 4χρονο κοριτσάκι, η Κέμιλι Σίλβα, δολοφονήθηκε από τον 22χρονο θείο της με τον δράστη να ομολογεί ότι τη σκότωσε επειδή δεν σταματούσε να κλαίει αφού την είχε βιάσει.

Ο 22χρονος Reynaldo Rocha είπε στους αστυνομικούς ότι άρχισε να κόβει τον λαιμό της μικρής πριν αποφασίσει να την κρεμάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Όπως είπε η μητέρα του, τον βοήθησε να κρύψει το σώμα της 4χρονης ανιψιάς του μέσα σε μια σακούλα γεμάτη τρόφιμα και το πέταξε σε χωματερή κοντά στο σπίτι του στον δήμο Νόβα Ιγκουασού του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή Silva έμεινε στο σπίτι να κοιμάται με τα δύο αδέλφια της υπό τη φροντίδα του θείου και της θείας της, αφού η μητέρα της, Suellen da Silva, έφυγε από το σπίτι την Παρασκευή γύρω στις 23:00, για να πάει σε ένα πάρτι στη γειτονιά.

Η Σουέλεν Σίλβα επέστρεψε στο σπίτι το Σάββατο γύρω στις 5 το πρωί, για να βρει την πύλη της εισόδου του σπιτιού ανοιχτή και την κόρη της να λείπει από την κρεβατοκάμαρα, μεταδίδει η Dailymail.

Αρχικά πίστεψε ότι η 4χρονη είχε απαχθεί και, αφού απευθύνθηκε στην Πολιτική Αστυνομία, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή.

Νωρίτερα, κάτοικοι της γειτονιάς, που ερεύνησαν την περιοχή, πήραν το δρόμο για το σπίτι του Ρότσα, όπου τον έσυραν έξω και τον χτύπησαν πριν φτάσει η αστυνομία. Οι ίδιοι, μάλιστα, τον οδήγησαν σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και τους είπε πού θα μπορούσαν να βρουν το πτώμα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Μάουρο Σεζάρ Τζούνιορ.

Έπειτα, ο δράστης αναγνώρισε το πτώμα. «Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλους όσους υποστήριξαν αυτό το έγκλημα», είπε η θεία του παιδιού, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Metropoles. «Τον βοήθησαν και η μητέρα του και η αδερφή του, έπλυναν το σπίτι, αλλά δεν ωφέλησε. Βρήκαν αυτό που έψαχναν οι ιατροδικαστές».

 

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

troxaio me egataleipsi

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με αγροτικό, τρεις επιβαίνοντες…

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

pregnant g076b366fe 1920 768

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει της μη μισθωτές εργαζόμενες μητέρες ως δεύτερης κατηγορίας, φθηνές, αναλώσιμες και χωρίς…

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος