Φρίκη στο Νέο Μεξικό: 14χρονος σκότωσε μια 13χρονη – Συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

O 14χρονος βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του την Παρασκευή (28/7) με άλλα 3 ανήλικα άτομα, μαζί με τα οποία άκουγε μουσική. Ξαφνικά, ο έφηβος έβγαλε το πιστόλι και στόχευσε τη 13χρονη.

police dario newsdesk

Σοκ έχει προκαλέσει στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ η είδηση ότι ένας 14χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε μια 13χρονη με το όπλο του πατέρα του. Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του ανήλικου, σύμφωνα με το NBC. Ο έφηβος φερόμενος δράστης και ο 39χρονος πατέρας του, William Brown, συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 14χρονος βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του την Παρασκευή (28/7) με άλλα 3 ανήλικα άτομα, μαζί με τα οποία άκουγε μουσική. Ξαφνικά, ο έφηβος έβγαλε το πιστόλι και στόχευσε τη 13χρονη. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Έπειτα, έσυρε τη σορό της έξω από το σπίτι και μετά μπήκε πάλι μέσα.

Ο William Brown επέστρεψε στο σπίτι μετά τον πυροβολισμό. Μόλις έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές, πατέρας και γιος αρνούνταν να εξέλθουν για αρκετή ώρα αλλά τελικώς συνελήφθησαν.

Ο 14χρονος κρατείται στο κέντρο κράτησης ανηλίκων του San Juan στο Farmington, με τις κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμούπαραποίησης αποδεικτικών στοιχείων και επίθεσης σε αστυνομικό. Ο 39χρονος κατηγορείται για πρόσβαση πυροβόλου όπλου σε ανήλικο από αμέλεια, με αποτέλεσμα την πρόκληση θανάτου, ενώ κρατείται στο κέντρο κράτησης της κομητείας Taos.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…