Newsroom

Newsroom

Φρίκη στο Λονδίνο: Διάσημος Τούρκος DJ βασανίστηκε μέχρι θανάτου, ενώ κλείδωσαν τη φίλη του σε μπάνιο για δύο ημέρες

Το γυμνό σώμα του – το οποίο είχε εμφανή σημάδια από κλωτσιές, χτυπήματα με ρόπαλο, εγκαύματα από βραστό νερό και μαχαιριές στα πόδια, πετάχτηκε στο δάσος κοντά στο Έσσεξ.

dj 640x426 1

[ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ] Γνωστός τούρκος DJ στο Λονδίνο, βρήκε φριχτό θάνατο αφού έπεσε θύμα απαγωγής και βασανισμού μέχρι θανάτου από δράστες που του προκάλεσαν συνολικά 94 τραύματα. Τον χτύπησαν με ρόπαλο, τον μαχαίρωσαν στα πόδια, ενώ κλείδωσαν τη φίλη του σε μπάνιο για δύο ημέρες. Το σώμα του οποίου εντοπίστηκε σε δάσος στο Έσσεξ.

Ο 43χρονος Mehmet Koray Alpergin και η φίλη του, Gozde Dalbudak, 34 ετών, απήχθησαν από έξι άνδρες κοντά στο στάδιο Tottenham Hotspur Stadium καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους από ένα ιταλικό εστιατόριο στο Mayfair στις 13 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την Telegraph.

Οι δράστες της δολοφονίας φέρονται να είχαν εγκαταστήσει συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του Alpergin. Όταν οι δράστες εντόπισαν το ζευγάρι τους έβαλαν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα ενώ η Dalbudak βρισκόταν υπό την απειλή μαχαιριού – και οδηγήθηκε σε ένα άδειο wine bar στο White Hart Lane.

Το γυμνό σώμα του – το οποίο είχε εμφανή σημάδια από κλωτσιές, χτυπήματα με ρόπαλο, εγκαύματα από βραστό νερό και μαχαιριές στα πόδια, πετάχτηκε στο δάσος κοντά στο Έσσεξ στις 15 Οκτωβρίου και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από έναν περαστικό που είχε σκύλο. Η Dalbudak ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα του μπαρ για δύο ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Έξι άτομα κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, φυλάκιση και υποκατάσταση της δικαιοσύνης, σύμφωνα με την Telegraph.

“Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του”, δήλωσε ο δικηγόρος Crispin Aylett. “Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά”, συνέχισε και πρόσθεσε πως “από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, η εισαγγελία υποδηλώνει ότι δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ομάδα σαδιστών κακοποιών να τον τραυματίζουν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια“.

Ισχυρίστηκε ότι η επίθεση συνδεόταν με το “οργανωμένο έγκλημα” και “σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά”. Οι ένορκοι ενημερώθηκαν ότι ο Alpergin, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim FM με έδρα το Λονδίνο, δεν ήταν όπως τον είχαν συνηθίσει “χαρούμενος” πριν από τη φονική επίθεση και ότι φαινόταν ανήσυχος.

Ο δημοφιλής DJ φέρεται επίσης να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων μόνο για το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την Telegraph.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Mehmet Koray Alpergin Met Police

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

InCollage 20240430 142826483

Καμπιαγιάννης: «Όσο δεν φεύγει ο Βαρτζόπουλος ο Μητσοτάκης είναι προσωπικά υπεύθυνος για την επόμενη γυναικοκτονία»

Μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος αποδόμησε με τον πιο εύστοχο και επιστημονικό…

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

Αλεξιάδου

Βέφα Αλεξιάδου: Μετά τα λόγια αγάπης για Μαμαλάκη… επίθεση σε Κασσελάκη – «Να κάτσει στα αβγά του» (video)

«Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει…

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

InCollage 20240430 131149736

Καλλιάνος: Aπάντησε για τα «50 τηλέφωνα» στον Άδωνι – «Απηύδησα, τον πήρα να ρωτήσω πότε μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ» (video)

«Του λέω "Άδωνι θα πεθάνει ο πατέρας μου" και μου λέει "Γιάννη δεν είμαι εγώ…