Newsroom

Newsroom

Φρίκη στις ΗΠΑ: Έβαψαν ροζ ένα περιστέρι – «Μάλλον εσκεμμένα»

Όπως μετέδωσε το BBC, η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως "μάλλον κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι". Το πιθανό σενάριο που εξετάζεται.

FnwqXr3WQAETJVC

Περιστέρι που φέρεται να είχε βαφτεί με ροζ χρώμα, εντοπίστηκε σε πάρκο του Μανχάταν και μεταφέρθηκε στο Ταμείο για Άγρια Πουλιά.

Όπως μετέδωσε το BBC, η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής δήλωσε πως “μάλλον κάποιος έβαψε εσκεμμένα το περιστέρι”.

“Ως οικόσιτο πτηνό που δεν μπορεί να βρει τροφή στη φύση, να πετάξει καλά ή να ξεφύγει από τα αρπακτικά, αυτό το μικρό αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες πριν το βάψουν. Ευτυχώς κάποιος καλός άνθρωπος το έσωσε στο πάρκο Μάντισον Σκουέρ και τώρα δέχεται φροντίδα σε ασφαλές περιβάλλον”, επεσήμανε.

Το πιθανό σενάριο που εξετάζεται

Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης ερωτώμενοι για ποιο λόγο να βάψει κάποιος ένα περιστέρι, απάντησαν πως “η αποκάλυψη φύλου ενός μωρού είναι πολύ πιθανό σενάριο”.

Σημειώνεται πως τα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού (gender reveal party) είναι μια παράδοση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, όπου ζευγάρια που περιμένουν να αποκτήσουν παιδί διοργανώνουν μια γιορτή για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού τους πριν από την γέννηση.

Συνήθως, κόβουν μια τούρτα ή σκάνε μπαλόνια, όπου το χρώμα του κέικ ή του περιεχομένου του μπαλονιού, ροζ ή γαλάζιο, αποκαλύπτει και το φύλο του μωρού.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…