Newsroom

Newsroom

Φρίκη στην Κυψέλη-Μητέρα σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και το έκρυβε 5 χρόνια στο μπαλκόνι

Μία σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε στην Κυψέλη, καθώς μία μητέρα σκότωσε το αγοράκι της ηλικίας 7 ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα για πέντε χρόνια, έκρυβε το πτώμα του παιδιού της στη βεράντα του σπιτιού.

4666766 1

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που έγινε στην Κυψέλη. Μητέρα  σκότωσε το 7χρονο αγοράκι της και το έκρυβε για πέντε χρόνια στο μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού της Ελληνίδας μητέρας τα οστά του παιδιού, που αγνοείτο εδώ και πέντε χρόνια. O Πολωνός σύντροφός της έχει ομολογήσει το έγκλημα, ενώ η Ελληνίδα μητέρα αρνείται τα πάντα με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι γνώριζε τα πάντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του 7χρονου αγοριού  ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς. Τόσο η μητέρα όσο και ο Πολωνός σύντροφός της θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την αποτρόπαια και φρικιαστική δολοφονία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε ισχυριστεί ότι το παιδί της το είχε ο πατέρας του στην Πολωνία, με τον οποίο είχαν χωρίσει. Ομως, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση του αγοριού, βρήκαν τα οστά του παιδιού θαμμένα σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού της μητέρας στην Κυψέλη, επί της οδού Αστυπάλαιας. 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…