Newsroom

Newsroom

Φρίκη: Γνωστός influencer βρέθηκε διαμελισμένος – Εντοπίστηκε από μια παρέα παιδιών (Εικόνες)

Τις τελευταίες μέρες ο 41χρονος εκατομμυριούχος -γνωστός και με το παρατσούκλι «Lechuga» («Μαρούλι»)- έκανε μια σειρά από μυστηριώδη αναρτήσεις στα social media - Το τελευταίο μήνυμα στη μητέρα του.

291070592 583320566562770 4855745795591769283 n 1

[ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ] Σοκαρισμένη η Αργεντινή με την υπόθεση άγριας δολοφονίας γνωστού influencer, η σορός του οποίου εντοπίστηκε διαμελισμένη από μια παρέα παιδιών κοντά σε ένα ρέμα της Αργεντινής. Οι Αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Πρόκειται για τον Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα, έναν πολύ γνωστό 41χρονο influencer, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με αναφορές, έκανε τις τελευταίες μέρες μια σειρά από μυστηριώδη αναρτήσεις στα social media κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων, για «μοχθηρούς ανθρώπους» που ανταπέδωσαν την καλοσύνη με μίσος.

Συγκεκριμένα, σε κάποια μηνύματα που είχε δημοσιεύσει πρόσφατα στα social media ανέφερε: «Είναι απίστευτο το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο μοχθηροί άνθρωποι στον κόσμο, που ενώ εσύ σκέφτεσαι πώς θα τους βοηθήσεις εκείνοι σκέφτονται πώς θα σε καταστρέψουν».

Σε μήνυμα προς τη μητέρα του έγραφε τα εξής: «Γεια σου μαμά, ήθελα λίγο χρόνο για να καθαρίσει το μυαλό μου, ως συνήθως. Και από εδώ που βρίσκομαι, συνειδητοποιώ δύο πράγματα: ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και ότι τα προβλήματα μας ακολουθούν».

Η «δουλειά» φέρεται να έγινε από επαγγελματία

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, το πτώμα του Αγκάμπα που βρέθηκε από τα δύο παιδιά την Κυριακή ήταν γεμάτο σφαίρες. Οι τομές στη διαμελισμένη σορό ήταν πολύ «καθαρές», κάτι που υποδεικνύει ότι μπορεί η «δουλειά» να έγινε από επαγγελματία.

Το τατουάζ με τα τέσσερα γράμματα που διακρινόταν ξεκάθαρα στο χέρι του Αλγκάμπα ήταν το πρώτο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση της σορού, ενώ αργότερα η ανάλυση των αποτυπωμάτων των δαχτύλων επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για τον εκατομμυριούχο.

Η εξέταση της σορού του Algaba, που ήταν γνωστός και με το παρατσούκλι «Lechuga» («Μαρούλι») έδειξε ότι ο άνδρας σκοτώθηκε από τους τρεις πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σώμα του, πριν το διαμελισμό. Ο επιχειρηματίας είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο 41χρονος είχε συγκεντρώσει εκατομμύρια νοικιάζοντας πολυτελή οχήματα και πουλώντας κρυπτονομίσματα, τα οποία διαφήμιζε συχνά στους 900.000 ακολούθους του στο Instagram.

Ο influencer, ο οποίος ζούσε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, φέρεται να είχε μείνει στην Αργεντινή για μια εβδομάδα πριν από τη φερόμενη δολοφονία του.

Ο Αλγκάμπα φέρεται να είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και υποτίθεται ότι θα επέστρεφε τα κλειδιά στις 19 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε απάντησε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο σε σχέση με τον θάνατο του Αλγκάμπα. Κι ενώ το κίνητρο πίσω παραμένει ασαφές, οι αρχές υποψιάζονται ότι ο influencer δολοφονήθηκε για τα πολλά χρέη του.

Αυτό σηματοδότησε ένα τραγικό τέλος για τον επιχειρηματία, γνωστό από τους φίλους του ως Lechuga (μαρούλι), ο οποίος άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών. «Ξεκίνησα με ένα ποδήλατο και ένα κουτί και άρχισα να πουλάω σάντουιτς», είχε δηλώσει ο Αλγκάμπα, ο οποίος φέρεται να αποφοίτησε αγοράζοντας οχήματα για να τα επισκευάσει και να τα μεταπωλήσει. Η αφοσίωσή του φέρεται να απέδωσε καρπούς, καθώς στα 24 του χρόνια είχε μια μεγάλη αποθήκη γεμάτη αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τζετ σκι υψηλών προδιαγραφών.

Στη συνέχεια, ίδρυσε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και τζετ σκι στο Μαϊάμι, προτού τα μαζέψει και μετακομίσει στη Βαρκελώνη νωρίτερα φέτος.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων του, ασχολήθηκε με τα κρυπτονομίσματα από ένα γραφείο στο Μπουένος Άιρες με περισσότερους από 25 υπαλλήλους.

Ωστόσο, είχε συσσωρεύσει πολλά χρέη στην εφορία της Αργεντινής, ενώ η εταιρεία του, «Motors Lettuce SRL», άρχισε να εκδίδει ακάλυπτες επιταγές λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ίδρυση της τον Ιανουάριο του 2018.

Ο επιχειρηματίας είχε επίσης αφήσει ένα σημείωμα στο τηλέφωνό του, στο οποίο ισχυριζόταν ότι είχε χάσει πολλά χρήματα επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα, ανέφερε η La Nacion.

Και τα προβλήματά του δεν περιορίζονταν στον επιχειρηματικό τομέα. Φέρεται να είχε έρθει σε σύγκρουση με την Barra Bravas, μια βίαιη συμμορία που εμπλέκεται έντονα στην ποδοσφαιρική σκηνή της Αργεντινής, η οποία φέρεται να απαίτησε να τους πληρώσει ένα δάνειο 40.000 δολαρίων. «Αν μου συμβεί κάτι, όλοι έχουν προειδοποιηθεί», έγραψε σε ένα μήνυμα.

Ο αδελφός του, Rodolfo Pérez Algaba, δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρος αν ο αδελφός του εμπλέκεται με το εγκληματικό κύκλωμα, αλλά επιμένει ότι «δεν ήταν απατεώνας», όπως πολλοί φέρονται να ισχυρίζονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.