Φρίκη στην Αυστραλία: Κροκόδειλος κατασπάραξε ψαρά που αγνοούταν εδώ και ημέρες

Η ευθανασία σε δύο μεγάλους κροκόδειλους μετέτρεψε μία υπόθεση εξαφάνισης σε τραγωδία. Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 65χρονου ψαρά στην Αυστραλία.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 65χρονου ψαρά στην Αυστραλία. Ο Αυστραλός ψαράς Kevin Darmody, εθεάθη τελευταία φορά το Σάββατο σε έναν βιότοπο κροκοδείλων σε απομακρυσμένη περιοχή του βόρειου Queensland.

Οι αρχές, έπειτα από διήμερη έρευνα στην περιοχή, έκαναν ευθανασία σε δύο μεγάλους κροκόδειλους και εντόπισαν μέρη ανθρώπινου σώματος. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν μια «τραγική κατάληξη» στις έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου ψαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, οι δύο κροκόδειλοι, που είχαν ύψος 4,1 μέτρα και μήκος 2,8 μέτρα, θανατώθηκαν τη Δευτέρα σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά ο ψαράς. Αν και τα ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μόνο στον έναν από τους δύο, φαίνεται πως και οι δύο επιτέθηκαν στον Kevin Darmody κατασπαράζοντάς τον.

Οι κροκόδειλοι απαντώνται συχνά στον τροπικό βορρά της Αυστραλίας, ωστόσο οι επιθέσεις είναι σπάνιες. Ο θάνατος του Darmody είναι ο 13ος που καταγράφεται στο Queensland από την εποχή που υπάρχουν σχετικά αρχεία, το 1985.

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Μετά τον Βαξεβάνη και ο Κώστας Αρβανίτης απαντά με εξώδικο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της «POLITICAL»

Aνάλογη πρωτοβουλία είχε κάνει και ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος…