Newsroom

Newsroom

Φρίκη στη Τουρκία: Πατέρας δολοφόνησε τις δύο ανήλικες κόρες του για λόγους «τιμής»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τη στιγμή της δολοφονίας, στο διαμέρισμα βρίσκονταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, καθώς και ένας συγγενής. Η μητέρα των παιδιών έλειπε.

FS Tourkia Simaia

Μια φριχτή είδηση έχει συγκλονίσει όλη την Τουρκία –  Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ένας 54χρονος πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις δύο ανήλικες κόρες του για λόγους «τιμής». Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη Hurriyet, ο Yusuf Al Ahmed, συριακής καταγωγής, σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη Κεβσέρ και την 15χρονη Μερβέ ύστερα από καβγά που είχαν στο υπόγειο σπίτι τους για «θέματα τιμής» .

Αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε. Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τη στιγμή της δολοφονίας, στο διαμέρισμα βρίσκονταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, καθώς και ένας συγγενής. Η μητέρα των παιδιών έλειπε καθώς είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…