Φρίκη στη Σάμο: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος σε ρεματιά - «Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο, από την φρίκη»

Ανάκριση διενεργείται από την αστυνομία για την αποτρόπαια πράξη - «Το είχε κρεμάσει και επειδή το σίδερο ήταν μακρύ, το πέρασε και δεύτερη φορά. Φαίνονται κάτω τα αίματα του άμοιρου ζώου που προσπαθούσε να ελευθερωθεί», ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής.

NewsRoom 14/11/2021 | 20:04

Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Ηραίου Σάμου, που αντίκρισαν νεκρό ένα σκύλο, τον οποίο άγνωστος κρέμασε με σχοινί σε ρεματιά και τον άφησε να πεθάνει βασανιστικά.

«Έπαθα σοκ. Έπεσα πάνω σε ένα σκύλο κρεμασμένο, σε αυτή την κατάσταση που ήταν. Κάλεσα αμέσως την κόρη μου, γιατί νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Σοκαρίστηκε και εκείνη. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο, από την φρίκη που νιώσαμε, από το μαρτύριο αυτού του ζώου», δήλωσε η γυναίκα που βρήκε τον άτυχο σκύλο σε προχωρημένη σήψη.

«Το είχε κρεμάσει και επειδή το σίδερο ήταν μακρύ, το πέρασε και δεύτερη φορά. Φαίνονται κάτω τα αίματα του άμοιρου ζώου που προσπαθούσε να ελευθερωθεί», ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Για το περιστατικό, που είναι πλέον κακουργηματική πράξη, διενεργείται ανάκριση από την αστυνομία, ενώ οι κάτοικοι ζητούν την άμεση απομάκρυνση του άψυχου ζώου.

Δείτε το βίντεο