Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Η υπόθεση αφορά μια 13χρονη ανήλικη από τη Λακωνία, η οποία βιάστηκε επανειλημμένα, και όταν μάλιστα έμεινε έγκυος από τον έναν εκ των βιαστών της, βιάστηκε ξανά από συγγενή της.

βιασμός

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η υπόθεση αφορά μια 13χρονη ανήλικη από τη Λακωνία, η οποία βιάστηκε επανειλημμένα, και όταν μάλιστα έμεινε έγκυος από τον έναν εκ των βιαστών της, βιάστηκε ξανά από συγγενή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η 13χρονη κοπέλα βιάστηκε τόσο από συγγενικά της πρόσωπα, όσο και από δύο αλλοδαπούς άντρες, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Όπως υποστηρίζει η ίδια, έμεινε έγκυος στα τέλη του 2022 και γέννησε το παιδί του βιαστή της σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως είπε η ανήλικη τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…