Φρίκη στη Γαλλία: Άνδρας νάρκωνε τη γυναίκα του και καλούσε αγνώστους να τη βιάσουν για πάνω από 50 χρόνια

Η επιζώσα ζούσε μια κόλαση για πάνω από 50 χρόνια. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βρέθηκε ότι πάσχει από 4 σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα - Πάνω από 51 οι δράστες.

fiqih hidayaturrahman Zcf7jdA0uig unsplash

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλική κακοποίησης σε βάρος μια γυναίκας από τη Γαλλία. Η επιζώσα ζούσε μια κόλαση για πάνω από 50 χρόνια, η οποία βιαζόταν από δεκάδες άνδρες, υπό την καθοδήγηση του συζύγου της.

Η “Φρανσουάζ”, όπως είναι ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι Γαλλικές Αρχές για την επιζώσα, κατέρρευσε όταν είδε το οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της, και το οποίο είχε καταγράψει ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν παντρεμένη πάνω από 50 χρόνια. Ο ίδιος φαίνεται ότι τη νάρκωνε, για να μην θυμάται τους βιασμούς της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αριθμός των βιαστών της ξεπερνά τους 51, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης.

Οι Αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων, που επισκέπτονταν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της Νότιας Γαλλίας κοντά στην Αβινίον, το διάστημα 2011-2020.

Ο σύζυγος της γυναίκας, Ντομινίκ Π. όχι μόνο προσκαλούσε στο σπίτι του τους βιαστές, αλλά τους προέτρεπε να μη χρησιμοποιούν καν προφυλακτικό κατά την κακοποίηση της συζύγου του, ενώ κατέγραφε όσα συναίβεναν και σε βίντεο.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει τις κατηγορίες κατά του συζύγου της. Υποστήριζε ότι ήταν ένα καλός άνδρας που νοιαζόταν για εκείνη, μέχρι που τα αποδεικτικά στοιχεία δεν άφηναν περιθώρια αμφιβολίας.

Η ίδια αποκάλυψε κατά την κατάθεσή της ότι ο άνδρας της της πρότεινε κάποια στιγμή να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή δεν της άρεσε να την αγγίζουν άτομα, για τα οποία δεν είχε αισθήματα.

Η επιζώσα είπε ακόμα ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι. Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βρέθηκε ότι πάσχει από 4 σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Ντομινίκ Π. έσπαγε χάπια Lorazepam (ένα ισχυρό αγχολυτικό) και τα ανακάτευε στο βραδινό φαγητό της γυναίκας προκειμένου να χάσει τις αισθήσεις της για κάποια ώρα.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα εγκλήματα για το οποία θεωρείται ύποπτος. Από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή του βιασμού και της δολοφονίας μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας, της Σοφί Ναρμ, που εντοπίστηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος.

Επίσης, μια άλλη κτηματομεσίτρια που είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι οχτώ χρόνια μετά, η περιγραφή του δράστη που έδωσε στις Αρχές, φαίνεται πως ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα χαρακτηριστικά του.

Η εκγληματική δράση του Ντομινίκ Π. άρχισε να ξετυλίγεται το 2020, όταν συνελήφθη επειδή χρησιμοποιούσε ένα στιλό με κρυφή κάμερα για να καταγράφει γυμνές γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.

Η αστυνομία έψαξε το σπίτι του άνδρα, και τα στοιχεία που βρήκαν πυροδότησαν μια νέα, μεγαλύτερη έρευνα για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του, που αναμένεται ότι θα τον οδηγήσει στο εδώλιο – μαζί με δεκάδες άλλους κατηγορούμενους – την επόμενη χρονιά.

Εθνική Δανίας: Οι διεθνείς αρνήθηκαν αύξηση μισθού για να έχει η ομάδα γυναικών ίση αμοιβή

ΔΑΝΙΑ

Εθνική Δανίας: Οι διεθνείς αρνήθηκαν αύξηση μισθού για να έχει η ομάδα γυναικών ίση αμοιβή

Την ώρα που στην Ελλάδα ορισμένοι δηλώνουν ότι ο ανδρισμός είναι να χτυπάς μια γυναίκα…