Φρίκη προκαλούν τα όσα έζησε η 34χρονη στα χέρια του αστυνομικού – Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Ήταν τέτοια η κατάσταση που βίωνε, που είχε φτάσει στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του αστυνομικού.

EK Astynomia

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αστυνομικού, περιέγραψε η 34χρονη γυναίκα που είχε πέσει θύμα σωματεμπορίας και σεξουαλικής κακοποιήσης από τον 40χρονο.

Ο 40χρονος Αστυνομικός που συνελλήφθει (Υπαρχιφύλακας που προέρχεται από Ειδικός Φρουρός και υπηρετεί στις Πεζές Περιπολίες του κέντρου της Αθήνας) είχε γνωρίσει πριν 2,5 χρόνια την 34χρονη κοπέλα από το Καμερούν κατά την διάρκεια περιπολίας, στην περιοχή της οδού Χαλκοκονδύλη στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκείνη εκδιδόταν για τα προς το ζην.

Εκείνος αρχικά της προσποιήθηκε τον ερωτευμένο, σύναψαν σχέση, αρχικά έμεινε στο δικό της σπίτι και στη συνέχεια εκείνη πήγε στο δικό του και άρχισε να της παίρνει μέρος των χρημάτων της, με τη δικαιολογία ότι δεν τα έβγαζε πέρα από τον μικρό μισθό του και στη συνέχεια έγινε κανονικός μαστροπός, αφού την χτυπούσε, την πήγαινε στα ραντεβού με πελάτες, με το μηχανάκι του με πολιτικά ρούχα και την βίαζε μονίμως παρά φύση, όπως καταγγέλλει το θύμα, που εξιστόρησε τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του, στους εμβρόντητους αστυνομικούς του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η κατάσταση που βίωνε, που είχε φτάσει στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του αστυνομικού.

Οι καταγγελίες της, όμως, δεν είναι τα μόνα στοιχεία που τον «έκαψαν», καθώς μία άλλη ιερόδουλη της οδού Χαλκοκονδύλη φρόντισε και τον φωτογράφισε με το κινητό της, την στιγμή που έπαιρνε τα χρήματα της 34χρονης, στοιχείο που παραδόθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το θύμα είχε κάνει τον τελευταίο καιρό και τα χαρτιά της για το αίτημα παροχής ασύλου στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, αστυνομικός για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, την ίδια ημέρα, προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω υπηρεσία εκδιδόμενη αλλοδαπή γυναίκα η οποία, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία, ο αστυνομικός χρησιμοποιώντας απειλές καθώς και ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Πιο αναλυτικά, ο αστυνομικός εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, καθώς και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο η καταγγέλλουσα, αρχικά την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμβίωσης, απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της.

Μάλιστα, για να επιτύχει το σκοπό του, είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα. Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους