Φρίκη! Πλήρωμα ασθενοφόρου στην Βρετανία πέταξε πτώμα δίπλα στα σκουπίδια γιατί είχαν …σχολάσει (photos)

cover
NewsRoom 18/10/2014 | 18:29

Άναυδη έχει μείνει η κοινή γνώμη στην Μ. Βρετανία στο άκουσμα αυτής της είδησης … Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν ήθελε να πάει το πτώμα στο νεκροτομείο γιατί ήταν μακριά και η βάρδια τους είχε τελειώσει!

Όλα συνέβησαν όταν ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να παραλάβει την σορό ενός 32χρονου άντρα ο οποίος είχε βρει φρικτό θάνατο εν ώρα εργασίας, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία. Όμως οι νοσοκόμοι από την περιοχή του Κέμπριτζ της Βρετανίας, θεώρησαν ότι το νεκροτομείο ήταν πολύ μακριά και εκείνοι σε λιγότερο από δέκα λεπτά, σχολούσαν.

Έτσι αποφάσισαν αντί να πάνε το πτώμα 35 χιλιόμετρα απόσταση, να το παρατήσουν δίπλα σε κάτι κάδους στο σταθμό των ασθενοφόρων ο οποίος απείχε μόλις 5 χιλιόμετρα. Πέταξαν στην κυριολεξία το σώμα του άψυχου άντρα δίπλα στους σκουπιδοντενεκέδες και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, έφυγαν.

l1.png

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον ανθρώπινο πόνο και είναι τόσο σκληροί. Αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά απίστευτο και αηδιαστικό» δήλωσε ένα μέλος της οικογένειας του νεκρού. Πολιτικοί και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του πληρώματος.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk