Φρίκη με γυναικοκτονία στην Ιταλία: Πορνοστάρ κατακρεουργήθηκε από γείτονά της

Πρωτοφανής αγριότητα με τη γυναικοκτονία 26χρονης πορνοστάρ έξω από το Μπόρνο - Σοκαρισμένη η Ιταλία - Πώς αναγνωρίστηκε το πτώμα.

AP21187592731732

Πρωτοφανής αγριότητα με τη γυναικοκτονία 26χρονης ιταλίδας πορνοστάρ έξω από το Μπόρνο: Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από την άγρια δολοφονία της 26χρονης από τον γείτονά της, ο οποίος αφού την σκότωσε, την κατακρεούργησε και την έβαλε στην κατάψηξη για δύο μήνες και πριν από μια εβδομάδα τοποθέτησε το πτώμα της σε μαύρες σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

Το θύμα, η Κάρολ Μαλτέζι, είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια ακολουθούσε καριέρα πορνοστάρ. Το πτώμα αναγνωρίστηκε από τα τατουάζ της. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τις πορνό ταινίες της.

Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της τεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο. 

Πώς αναγνωρίστηκε το πτώμα της 26χρονης

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα και τα οποία αναγνώρισαν άνθρωποι που είχαν δει τις ταινίες της. 

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Επίσης, ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί στην αστυνομία για να δώσει πληροφορίες για την αγνοούμενη γυναίκα, λέγοντας ότι ήταν φίλος και γείτονά της, αλλά σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA «τα στοιχεία που έδωσε ήταν αντικρουόμενα με αυτά που είχε η αστυνομία έως εκείνη τη στιγμή στα χέρια της». 

Τελικά, ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία για το κίνητρό του.

 

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Σκόνη

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Για την πρωτοφανή σκόνη που είδαμε στη χώρα μας πήραν θέση οι χρήστες του Twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»