Φρίκη για 28χρονη στο Μεταξουργείο: Της έταξαν δουλειά αλλά τη «φυλάκισαν» και την εξέδιδαν

Χαρακτηριστικό της αδιανόητης φρίκης που έζησε η 28χρονη Ελληνίδα στα χέρια των μαστροπών της, είναι το γεγονός πως ο 28χρονος Αλβανός τη χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες όσες φορές το θύμα τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε όσα την εξανάγκασε να κάνει.

photo 1502406724053 edd6e0a00ba5

Μία απίστευτη ιστορία μαστροπείας έρχεται στο φως της δημοσιότητας: Τρεις άνδρες παρέσυραν 28χρονη κοπέλα και ενώ της έταξαν δουλειά σε καφετέρια, τη φυλάκισαν σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε 30 άνδρες την ημέρα και της κρατούσαν λεφτά, ταυτότητα και κινητό για σχεδόν δυο χρόνια!

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν Έλληνα 61 ετών και δυο Αλβανούς 28 και 40 ετών.

Ο 28χρονος Αλβανός φέρεται να είναι ο άντρας που μέσω των social media παρέσυρε την 28χρονη, προσφέροντάς της εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια.

Ο 28χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της γυναίκας, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και την φυλάκισε χωρίς τη θέλησή της. Τη χτύπησε και στη συνέχεια την πήγε στον οίκο ανοχής, όπου την εξέδιδε και της κρατούσε όλα τα χρήματα.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό της αδιανόητης φρίκης που έζησε η 28χρονη Ελληνίδα στα χέρια των μαστροπών της, είναι το γεγονός πως ο 28χρονος Αλβανός τη χτυπούσε ακόμη και με αλυσίδες όσες φορές το θύμα τολμούσε να φέρει αντίρρηση σε όσα την εξανάγκασε να κάνει. Επί σχεδόν δυο χρόνια ζούσε σε αυτή τη μαρτυρική κατάσταση η 28χρονη γυναίκα, με τους κατηγορούμενους να της έχουν πάρει την ταυτότητα και όλα τα χαρτιά της για να μη μπορεί να διαφύγει.

Οι μαστροποί είχαν το θύμα τους υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Από το διαμέρισμα όπου την είχαν εγκαταστήσει και την πηγαινοέφερναν με αυτοκίνητο. Τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητο είχαν παραχωρηθεί από τον 61χρονο Έλληνα. Ο 40χρονος Αλβανός κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, ταυτοποίησε τους κατηγορούμενους και οργάνωσε επιχείρηση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τελικά τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 10 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, πλαστογραφίας, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην αλλοδαπή-θύμα εμπορίας ανθρώπων- παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…