Newsroom

Newsroom

Freakshow στο Second Skin

Το Venus Ιn Furs event του Γιώργου Φακίνου (curatοr/διοργανωτής και dj στο Second Skin Club στο Γκάζι) γίνεται κάθε 3 μήνες (στο Second Skin) και είναι -χωρίς αμφιβολία- το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο Fetish/BDSM event της πόλης. Πάντα με διαφορετικούς performers στην σύνθεσή του, κλείνοντας, κάθε φορά, τους καλύτερους international ή local performers. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται σίγουρα και τα events Fetish Ball και Torture Garden που διοργάνωνε ο Γιώργος πριν το Venus Ιn Furs.

588b6f921dc5243e1d8b5283

Στο Venus Ιn Furs όμως του Σαββάτου 28/1 να περιμένεις ένα μοναδικό Freakshow (διάρκειας μίας ώρας!) από τους Νορβηγούς Pain Solution που είναι αυθεντία του είδους: Ξαπλώνουν σαν φακίρηδες σε κρεβάτι από καρφιά, καταπίνουν φωτιές, παίζουν με άνεση με μαχαίρια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περάσουν καρφιά και βελόνες από τα μάγουλά τους. Ένα θέαμα που όταν το δεις είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ ό,τι ακούγεται, ακριβώς επειδή ξέρουν πολύ καλά να συνδυάζουν το κωμικό με το τρομακτικό στοιχείο.

Συνέχεια στο Main Floor με την ελληνική ομάδα Rope Studies η οποία θα μας δείξει πώς γίνεται το παραδοσιακό ιαπωνικό δέσιμο (Shibari Bondage). Ένα πραγματικά άκρως αισθησιακό θέαμα που δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως είναι ιεροτελεστία.

Με άλλα 2 shows συμπληρώνονται αυτά που θα δούμε στο Main Floor, καθώς η Ain’t Orzyig θα κάνει 2 Aerial Shows (θα αιωρείται δηλαδή από ένα μόνο λεπτό σκοινί!). Η ίδια έμπειρη performer, αλλά και Aerial καθηγήτρια μεταφέρει τη γνώση και στους/στις επόμενους/ες. Είπαμε πώς συμπληρώνονται τα shows; Όχι ακριβώς, επειδή η dancer Αθανασία Ζιώγκου θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από επάνω της, ενώ θα περιμένεις το επόμενο show… Το μουσικό κομμάτι πριν και μετα τα performances το αναλαμβάνουν -για άλλη μία φορά- οι djs George Fakinos, Rammlied και ο Dr D.

Στο 2ο stage του Second Skin Club, στο Red Room του 1ου ορόφου με ένα κλουβί στη μέση που μοιάζει να λούζεται με κόκκινο φως (το οποίο φαίνεται και από το Main Floor γιατί το χωρίζει τζάμι) θα θαυμάσεις την ομάδα Rope Studies σε άλλου είδους δεσίματα από αυτά που θα έχεις απολαύσει στο Main Floor.

Το motto του event; Desire followed the glance, pleasure followed desire… (από το βιβλίο Venus Ιn Furs του Λέοπολντ φον Μαζόχ).

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ με μπίρα. Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι


Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…