Φραγκολιάς για Λατινοπούλου: «Μίλησε για θέματα υγείας όχι για εικόνα» – Αντέδρασε η Τσιμτσιλή

Υπέρ της Λατινοπούλου τάχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδρά ενοχλημένη από την τοποθέτηση του συνεργάτη της

image 3

Την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσαν τα όσα σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς για το θέμα που έχει απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα παρότι είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής το λόγο. Ωστόσο, η θέση που πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς επί του θέματος έκανε την παρουσιάστρια να αντιδράσει.

Ακολουθεί η συζήτηση:

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να τη διακόπτει λέγοντας, «Ρατσιστικό γιατί;»

«Άσε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Μα δε μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι, είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Δείτε το βίντεο