Φpίκη στη Κάλυμνο: Ψαράς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονη – Την αποκαλούσε «γυναικάκι μου»

Απίστευτη ιστορία φρίκης αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια!

αποπλάνηση

Στις 13 Μαΐου, ένας ψαράς από την Κάλυμνο θα εμφανιστεί στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, καθώς κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ψαρά για ασελγείς πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 14 ετών στην κατοικία συγγενικού του προσώπου, στην ενορία Υπαπαντής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «συνευρέθηκε ερωτικά με ανήλικη, προσβάλλοντας έτσι σοβαρά το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, καθώς και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας και ικανοποιώντας τη διέγερση της γενετήσιας ορμής του». Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, κάτοικος του νησιού.

Την επιμέλεια της κοπέλας είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση. Η ανήλικη γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο μέσω ξαδέλφου της και ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να της απηύθυνε γλυκές φράσεις, αποκαλώντας την «γυναικάκι μου» και ισχυριζόταν ότι την… αγαπούσε και γενικότερα της συμπεριφερόταν με ευγενικό τρόπο, όπως γράφει η dimokratiki.gr. Η ανήλικη στην κατάθεσή της δήλωσε ότι γοητεύτηκε (!) από τον κατηγορούμενο και γι’ αυτό συναίνεσε στην ερωτική συνεύρεση στις 19 Ιανουαρίου 2012.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης, η οποία τον διεκδικούσε ερωτικά. Η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης λίγες μέρες μετά το συμβάν, πιστοποίησε την διακόρευση του παρθενικού υμένος της.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..