Φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια και απειλές σε Δανέλλη, Παπακώστα και Ζουράρι

Συνεχίζονται τα απειλητικά μηνύματα, με τηλεφωνήματα αλλά και φωτογραφίες σε βουλευτές σχετικά με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν αυτή τη φορά οι Κατερίνα Παπακώστα Κώστας Ζουράρις και Σπύρος Δανέλλης, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους με φωτογραφίες που έδειχναν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Τις φωτογραφίες «συνόδευε» η προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η υφυπουργός έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έχει δεχτεί και αυτός απειλητικά για τη ζωή του τηλεφωνήματα.

Ο Σπύρος Δανέλλης, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος διεγράφη σήμερα, μετά την ανακοίνωσή του πως θα στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχει επίσης δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία οι άγνωστοι εκτός από τον ίδιο απειλούν και την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ συνελήφθη ένας άνδρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Καμπανάκι από Μπάιντεν: «Ο Πούτιν δεν αστειεύεται όταν μιλάει για πυρηνικά όπλα»

Ο αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί ότι οι απειλές της Ρωσίας εγείρουν κίνδυνο «αποκάλυψης» για τον κόσμο