«Φωτιές» άναψε στο twitter η αποκάλυψη του Κώστα Βαξεβάνη

Οι χρήστες του Twitter, σχολίασαν τα υπονοούμενα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Kontra news για τις υποκλοπές, αλλά και την απάντηση του εκδότη του Documento

ANDRoulakis scaled 1

Η είδηση που έδωσε ο εκδότης της εφημερίδας του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, απαντώντας στα υπονούμενα του Νίκου Ανδρουλάκη στη χθεσινή συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, σχετικά με τις υποκλοπές, άναψε «Φωτιές» στο twitter.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν κατά τη διάρκεια του debate υπονοούσε ότι θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του Documento, υποστήριξε ότι τα δεκάδες ονόματα των παρακολουθούμενων από το Predator και την ΕΥΠ, δεν ήταν πράγματι στόχοι και ότι δημοσιεύτηκαν για «να θολώσουν τα νερά».

Διαβάστε επίσης: Ο Ανδρουλάκης ευθυγραμμίζεται με Μητσοτάκη και δεν βλέπει «τόσες πολλές παρακολουθήσεις»

Στα σχόλια του Νίκου Ανδρουλάκη που ξεκάθαρο στόχο είχαν τη δημοσιογραφική έρευνα, του Documento, απάντησε ο άμεσα ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης με εκτενή ανάρτησή του στο twitter, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι «στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί».

Οι χρήστες στο twitter που είδαν και εκείνοι με την σειρά του τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη , αλλά και την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, ακόνισαν τα μαχαίρια τους και πήραν θέση καθώς παρατήρησαν και οι ίδιοι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάπως… δεν τα είπε καλά. Μάλλον έπαθε ξαφνικά το συνδρομο της Στοκχόλμης ο Ανδρουλάκης για τους ωτακουστές του…

Ενώ ακολούθησαν και άλλες απο πολλούς τηλεθεατές:

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…