Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (02/09) και βρίσκεται σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση στην Κάρυστο, στη νότια Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για τη φωτιά περίπου στις 11:30, ενώ στις 11:45 απεστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου να ενημερωθούν όσοι βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς.

Στο σημείο κλήθηκαν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρων της 20ης ΕΜΟΔΕ και 10 οχήματα.
Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την αεροπυρόσβεση κινητοποιήθηκαν 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.
Για το έργο της κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν επίσης υδροφόρες από το Δήμο Καρύστου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την περιοχή σήμερα (02/09) να είναι σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 3).
Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Εύβοιας.
*Φώτο αρχείου
Διαβάστε επίσης:
Κόνιτσα: Μαίνεται για τρίτη μέρα η πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα- Επιχειρούν 13 εναέρια μέσα
Φωτιά στην Κόνιτσα: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη νύχτα στην Τραπεζίτσα
Φωτιά στο πεδίο βολής στο Μεσολόγγι – Επιχειρούν πέντε αεροσκάφη (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια