Newsroom

Newsroom

Πύρινη κόλαση στον Κουβαρά: Εντολή εκκένωσης στο Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος (Video)

Εντολή εκκένωσης δόθηκε από την πυροσβεστική στο Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο, να κατευθυνθούν οι κάτοικοι προς Παλαιά Φώκαια.

5927835

Το πύρινο μέτωπο στον Νέο Κουβαρά φέρεται να είναι εκτός ελέγχου.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε από την πυροσβεστική στο Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο, να κατευθυνθούν οι κάτοικοι προς Παλαιά Φώκαια.

Στους πολίτες έχει δοθεί σύσταση να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην περιοχή του νέου Κουβαρά στη Λεωφόρο Λαυρίου από τη Λεωφόρο Σουνίου μέχρι την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Εχει επίσης εκκενωθεί το μοναστήρι της Αγίας Σκέπης.

Για τις εξελίξεις στο πύρινο μέτωπο του Κουβαρά ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός. Στο μέτωπο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Άτυπη ενημέρωση για την πυρκαγιά στον Κουβαρά

Σχετικά με τη πυρκαγιά στον Κουβαρά, έχουν τεθεί σε ετοιμότητα από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ οι όμορες Υγειονομικές δομές. Στο σημείο έχουν σταλεί 2 ασθενοφόρα και μία μοτοσυκλέτα της Ομάδας Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ για κάλυψη. Προς το παρόν το ΕΚΑΒ έχει λάβει 2 κλήσεις, για ένα αναπνευστικό περιστατικό και για ένα πιθανό εγκεφαλικό που ήδη επιχειρεί για να διακομισθούν. Το ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ.