Συναγερμός έχει σημάνει στην Κάρυστο για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (02/09).
Το 112 ήχησε ξανά λίγο μετά τις 15:00, ζητώντας αυτή τη φορά από τους κατοίκους του οικισμού Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. και της περιοχής Ερωδιός να μετακινηθούν προς Κάρυστο, μέσω της παραλιακής.
Μάλιστα, νωρίτερα ήχησε μήνυμα του 112 που καλούσε τους πολίτες να είναι σε ετοιμότητα, ενώ λίγο αργότερο δεύτερο μήνυμα καλεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή Θεατρούπολη μέσω της Παραλιακής Οδού προς Κάρυστο.
Σύμφωνα με το Evima.gr η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή λιβαδάκι του Δήμου Καρύστου και καίει χαμηλή βλάστηση ενώ στην περιοχή βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες.
Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν αρχικά 32 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου της 20ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, 4 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα.
Παράλληλα, συνδρομή στο έργο της πυροσβεστικής και από υδροφόρες ΟΤΑ.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά τώρα στην Κάρυστο – Ήχησε το 112 για ετοιμότητα
Κόνιτσα: Μαίνεται για τρίτη μέρα η πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα- Επιχειρούν 13 εναέρια μέσα
Φωτιά στην Κόνιτσα: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη νύχτα στην Τραπεζίτσα
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια