Τραγωδία στην Καλαμπάκα από τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε ξενοδοχείο, ανακοινώθηκε ότι υπάρχει νεκρός ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης.
Ο άτυχος άνδρας πήδηξε από το μπαλκόνι προκειμένου να γλιτώσει από τις φλόγες αλλά έχασε τη ζωή του. Το ξενοδοχείο όπου ξέσπασε η μεγάλη φωτιά βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.
Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 26 άτομα ανάμεσά τους και 8 παιδιά, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στα 12 άτομα νοσηλεύονται.
Σοκάρουν οι εικόνες από τη φωτιά στην Καλαμπάκα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας της περιοχής πάνω από 10 άτομα που βρισκόταν στο ξενοδοχείο εξαιτίας της εισπνοής καπνού.
Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή από ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Καλαμπάκα: Ένας νεκρός από τη φωτιά σε ξενοδοχείο
Λάρισα: Αιματηρό επεισόδιο με τραυματία – Μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί την κοπέλα του
Ιωάννινα: Δήλωσε την κλοπή του αυτοκινήτου του και… πιάστηκε να το οδηγεί ο ίδιος
Ρωσία: Αποστάσεις από τον… ανίκανο Άσαντ – Οι δηλώσεις του Λαβρόφ