Newsroom

Newsroom

«Φωτιά» πήρε το Twitter μετά τις αποκαλύψεις για τον Νίκο Κοκλώνη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα υπόθεση-σκάνδαλο που έφτασε στα φώτα της δημοσιότητας έχει «βάλει φωτιές» στα μέσα κοινωνικού δικτύου και ιδιαίτερα στο Τwitter με το hashtag #Κοκλωνης να φιγουράρει στην κορυφή.

KOKLONIS 2

Πολυσέλιδο πόρισμα – «βόμβα» βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του, ο… επιφανής παραγωγός της showbiz Νίκος Κοκλώνης εμφανίζεται ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα προσώπων που πιθανώς προέρχονται από το εξωτερικό. Το πόρισμα έχει συντάξει η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά από μεγάλη έρευνα.

Σημειώνεται επίσης πως ο ίδιος λίγο αργότερα, ακολουθώντας τη «συνταγή Νικολάου» πως για όλα φταίει το Documento ή ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε καλό να βγάλει μια ανακοίνωση… στο Instagram απαντώντας στο documentonews.gr.

Διαβάστε περισσότερα: Και του Κοκλώνη του φταίει το Documento – Το story στο Instagram

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα υπόθεση-σκάνδαλο που έφτασε στα φώτα της δημοσιότητας για τον γνωστό παρουσιαστή έχει «βάλει φωτιές» στα μέσα κοινωνικού δικτύου και ιδιαίτερα στο Τwitter με το hashtag #Κοκλωνης να φιγουράρει στην κορυφή.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους