Φως στο Τούνελ – Φως στις συνθήκες θανάτου του ράπερ Οδυσσέα των Razastarr

Λύση στο μυστήριο του θανάτου του ράπερ Οδυσσέα – Ανδρέα Τσιαμπόκαλου επιχειρεί να δώσει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

image 6

Με την εγκληματική παράσυρση και εγκατάλειψη στην μέση του δρόμου του γνωστού τραγουδιστή της hip hop και του συγκροτήματος των RAZASTARR, Ανδρέα – Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, τον περασμένο Αύγουστο στην Ξηρονομή Βοιωτίας, ασχολήθηκε το «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να φτάσει στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού που ευθύνεται για τον θάνατο του καλλιτέχνη

Yπενθυμίζουμε πως ένα όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον γνωστό ράπερ, που εκείνη την ώρα είχε αφήσει το όχημά του και κινούνταν πεζός. Ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Οι Αρχές βέβαια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να έκανε αναστροφή μετά το τροχαίο και τελικά να μην πέρασε μπροστά από την κάμερα.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσα από το Facebook η αδερφή του, η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή και ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού συγκροτήματος Active Member. 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…