Φορτσάρισμα … στην κινδυνολογία από Μητσοτάκη

Εκβιαστικά διλήμματα και κινδυνολογία από τον πρωθυπουργό, έξι ημέρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες

mitsotakis 1 0

Εμμονή στην καταστροφολογία και επιμονή στα ψεύδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης: «Πάμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω, θέλουμε καλύτερες αμοιβές ή περικοπές, θέλουμε σύνορα ασφαλή ή σύνορα ανοιχτά σε κάθε απειλή. Με λίγα λόγια θέλουμε Μητσοτάκη ή Τσίπρα. Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών» υποστήριξε, παρουσιάζοντας παράλληλα μια ειδυλλιακή εικόνα για την τετραετία της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε στόχο της επόμενης τετραετίας να φτάσει ο μέσος μισθός στα 1500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950, και εκτίμησε ότι ο λαός θα επιλέξει «σταθερότητα στις κατακτήσεις του και την πρόοδο του τόπου».

Αναφέρθηκε συνοπτικά στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας, πανηγυρίζοντας γιατί «ξεπεράσαμε το μεταναστευτικό, την πανδημία τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας (…)» ξεχνώντας όλα όσα αμαύρωσαν τη χώρα με τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνησή του.

Κατηγόρησε τον Αλ.Τσίπρα ότι αρνείται να κοστολογηθεί το πρόγραμμα του και έκανε λόγο για «λεφτόδεντρα», επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πείσει το λαό «να γυρίσει τα δικά του ερείπια».

Έχοντας «αλλεργία» στην απλή αναλογική τόνισε ότι θα την ακυρώσει και είπε πως πρόκειται για παγίδα «που οδηγεί στην ακυβερνησία».

Στο στόχαστρο του βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης που «κοιτάζει στο παρελθόν» και «κάνει μονομέτωπο αγώνα» εναντίον του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι η Ελλάδα θέλει καθαρή λύση στην ηγεσία της τονίζοντας ότι ξέρει πολύ καλά τις διακυμάνσεις στα ελληνοτουρκικά. «Θα ψηφίσουμε και για την εξωτερική πολιτική, όχι μόνο για την οικονομία», ανέφερε.

Εικόνες καταστροφής στο εργοστάσιο που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Κηφισιά (video)

CropImage 15

Εικόνες καταστροφής στο εργοστάσιο που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Κηφισιά (video)

Καταστράφηκε ολοσχερώς το μισό εργοστάσιο - Ανησυχία για τις τοξικές ουσίες που εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα

Ένας χρόνος από το ναυάγιο στην Πύλο: «Πρέπει να μπει τέλος στον κύκλο της βίας και της ατιμωρησίας στα σύνορα της Ελλάδας»

5911991 1

Ένας χρόνος από το ναυάγιο στην Πύλο: «Πρέπει να μπει τέλος στον κύκλο της βίας και της ατιμωρησίας στα σύνορα της Ελλάδας»

Την ελάχιστη πρόοδο που έχει σημειωθεί ως προς τη διερεύνηση του τραγικού ναυαγίου στηλιτεύουν η…