Με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ολλανδίας και της Αιγύπτου, καθώς και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, πρόκειται να συναντηθεί αύριο Δευτέρα ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μπερτ Κεντερς, στις 13:15 με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίο και στις 15:00 με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σαμεχ Σουκρι.
Αργότερα, στις 20:30, ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε Δείπνο του Υπουργού Εξωτερικών προς τιμήν των συνέδρων στη Διεθνή Διάσκεψη «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια